keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kesälomasuunnitelmia

Mökkeilyä
Aloitamme koko perheen voimin lomailun juhannuksesta. Juhannuksen vietämme perinteisesti mökillä, jonne tulee meidän lisäksi molempien vanhemmat, minun pikkusisarukseni, M:n veli ja hänen ihana tyttöstävänsä (myös minun hyvä ysätävä) sekä M:n täti ja hänen poikansa. Ohjelmaan kuuluu tottakai hyvää ruokaa, saunomista, juhannuskokko, ihanaa yhdessä oloa ja sitä rataa. Tämä on joulun lisäksi juhlapyhä jota odotan aina paljon. Ihan vain sen ihanan tunnelman johdosta ja saa viettää aikaa kaikkein läheisimpien kesken. Juhannuksen jälkeen jäämme luultavasti vielä oman perheen kesken seuraavaksi viikoksi mökkeilemään. Muita mökkireissuja emme vielä tiedä, mutta näiden lisäksi tulemme vähintään osan viikonlopuista viettämään siellä.

Kylpyläloma:
kuva Edenin omilta sivuilta
Viimeisellä lomaviikolla suuntaamme Rantasipi Nokia Edeniin polskimaan. Olemme siellä kaksi yötä. Polskimisen lisäksi on tarkoitus käydä särkänniemen Koiramäellä sekä Angry birds-landissa. Liput toki oikeuttaa koko huvipuistoon, mutta käsittääkseni siellä ei näin pienille ole oikein sopivia laitteita. Ehkäpä äiti ja isi uskaltautuu kertaalleen käymään vuoronperään tornadossa jos siltä tuntuu ;) Kotiintulo päivänä pysähdymme Ideaparkkiin shoppailemaan ja pyörähtämään vielä Funparkissa jos aika vain riittää. Myös tällä lomalle syömme aivan varmasti erittäin hyvin!

Korkeasaari:
kuva googlesta
Yksi ehdoton kesän kohde on Korkeasaari. En tiedä ymmärtääkö Elias vielä niin kauheasti erilaisten eläinten päälle, mutta varmasti saamme kivan päivän aikaiseksi. Kierrellään ja käppäillään, pakataan piknik eväät mukaan ja jos hellekeli on, niin varmasti poiketaan lisäksi Mustikkamaalle myös polkuttelemaan meren rantaan. Olen käynyt viimeksi korkesaaressa ihan pikkutyttönä ja tämä on nyt viimeistään syytä korjata! 

Linnanmäki:
Kuva Linnanmäen sivuilta
Toinen ehdoton kohde on Linnanmäki. Siellä kävimmekin jo vappuna ja Elias tykkäsi todella paljon, tästä syystä poikkeamme sinne myös toiseen kertaan nyt kesällä. Suunnitelmissa on napata matkaan ehkä vanhempani ja sisarukseni ja viettää yhdessä hauska päivä. Tällöin myös äiti ja isi pääsee päästämään lapsekkuuden riemun valloilleen. Olisi kiva käydä katsomassa myös joku esitys Linnanmäen Peacock-tatterissa.

Näiden lisäksi toivottavasti nautimme hyvistä säistä, joiden johdosta pääsisimme läheiseen maauimalaan uiskentelemaan sekä kivoille uimarannoille. Myös Suomenlinna voisi olla yksi kohteistamme, sekä puuhamaa reissu on suunnitteilla. Kesällä on myös meille vanhemmille jotain ohjelmaa. Vietämme M:n kanssa vuosipäiväämme, kuusivuotisen taipaleemme johdosta. Virallisena päivänä olemme juuri tuolla kylpylälomalla, mutta jossain välissä sitäkin vietämme ihan kahden. Suunnitelmat on vielä vähän avoinna. Tavoitteena olisi myös, että vihdoin tänä kesänä pääsisimme molemmat hyppäämään Benji-hypyt! Se on ollut molempien haaveissa jo pitkään ja jos nyt sen pääsisi vihdoin toteuttamaan. Se seuraisi varmasti muutenki mukavaa Helsinki päivää, kun sinne suunnille mentäisiin. Tärkeintä meille lomassa on kuitenkin, että saamme viettää paljon aikaa yhdessä perheen kesken, sekä nauttia myös muiden läheistemme seurasta. Tästä kesästä tulee varmasti mahtava! :)

Minkälaisia suunnitelmia teillä on kesäksi? :)



6 kommenttia:

  1. Ihania suunnitelmia teillä! :)

    Me ollaan myös menossa jussiksi mökille, mut siinäpä taitaakin sitten olla tän kesän reissuilut. On noita hääjuttuja niin paljon, että ei taida ehtiä mihinkään. :/ Noh ensi kesänä sitten!

    VastaaPoista
  2. No mutta häät se vasta ihana syy ja kesän juttu onkin!! :) Mutta on kyllä varmaan viime hetket hieman stressaaviakin. Tsempit sinne viimesiin valmisteluihin :) Näitä kesäreissuja on vielä koko loppu elämä onneks aikaa toteuttaa ;)

    VastaaPoista
  3. Ihana se olet sinäkin <3 Juhannusta innolla odotellessa :')

    VastaaPoista
  4. Korkeasaari on meilläkin ihan ehdoton, ollut mulla ja miehellä se joka kesän juttu jo kahdeksan (hui..) vuotta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidänkin on aina pitänyt ja pitänyt, mutta aina se vaan on jotenkin jäänyt.. Nyt ei kyllä varmasti jää! :)

      Poista