maanantai 5. elokuuta 2013

Täytettä kaappiin

Viime viikolla, minun lampsiessa työhaastatteluun ja äitini tullessa katsomaan Eliasta äiti soitti perään ja kysyi, että missä Eliaksen vaatteet. Ihmettelen kysymystä, koska luulin äitini tietävän missä ne on. No kyllähän se tiesi, vaan ei siellä ollut yhtäkään oikeen keliin sopivaa vaatetta. Osa tottakai oli pesussa, mutta sillä hetkellä oikeasti tajusin että ei hitto eihän sillä lapsella ole oikein vaatteita!! Aiemmin samalla viikolla siis tyhjäsin vaatekaapin pienistä ja nyt kesällä meidän ollessa mökillä ja muualla maaseudun rauhassa, ei paljoakaan vaatteita ole tarvittu ja olen ollut asialle täysin sokea. Heti viikonloppuna näin  oivan hetken päästä pikaisesti kaupoille hakemaan muutaman vaatekappalleen täydentämään varastoa. Samaan aikaan tilailin myös hieman välikausivaatteita netistä ja tarkoitus olisi tässä parin viikon sisällä mennä uudemman kerran ihan ajan kanssa shoppailemaan Eliakselle vaatetta. Mulla on oikeen orpo olo, kun niitä vaatteita tosiaan on aika vähän. Kyllä meillä shortsia ja t-paitaa löytyy vielä, mutta nyt on ollut jo taas niitäkin päiviä ettei niissä tarkene. Jotain hyvää kai tässäkin on. Olen oppinut olemaan ostelematta, yleensä kun mulla on ollu vähän tapana keksiä kaikesta tarpeellista ja hyvää ja sitten suurin osa jää käyttämättä... Niin ja toki se, että kerrankin voin taas hyvällä omalla tunnolla shoppailla!

Paita vasen - Villervalla
Paita keskellä - Kappahl
Paita oikea - H&M
Housut vasen - H&M
Housut oikea - Villervalla (takataskuissa ihanat tähdet!)
Yöpaita - H&M (yöhousut eivät päässeet kuvaan)
Collareita 3kpl - Kappahl
Perus huppari - H&M

Tässä vielä kaksi kuvaa mun kesän suurimmista rakkauksista! Kengät joihin rakastuin tulisesti (ja millaisia haukuis aikaisemmin alas maan rakoon) ja vihdoin kauan haaveilemani lisäsalama kameraan! Näiden lisäksi oma vaatekaappini on saanut täytettä parilla uusilla farkuilla, paidalla ja nahkatakilla.. :)

Alamme pikkuhiljaa siirtymään takaisin normaaliin arkiseen postaustahtiin, toivottavasti! Musta olis ihan kauhean kiva toteutella jotain toivepostauksia asiasta kuin asiasta, joten ottaisin toiveita mielelläni vastaan. Jätäthän siis oman toiveesi kommenttiboksiin :)

7 kommenttia:

  1. Meillä on sama ongelma noiden vaatteiden kanssa... Sä olitkin tehny löytöjä, me oltiin tänään Jumbossa ja en löytänyt Eemilille yhtään mitään =(

    Mä aloin eilen vähän lämmetä noille kengille, oon myös joskus haukkunut noi alimpaan helvettiin =D En oo vielä kuitenkaan ostanut.. Vielä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin nämä itseasiassa Porvoosta, mistä koskaan elämässäni en ole mitään vaatetta löytänyt huonon tarjonnan takia (vanhemmat asuu siellä niin tulee käytyä).. Ja osa oli oikeen alesta vielä =D

      Joo siis ei ole aikaakaan kun varmaan kuukausi, kun vielä nauroin räkäsesti ja todellakin kerroin potevani myötähäpeää ihmisistä, jotka ostaa jotain kiilakorko tennareita tai miksikäs noita voi sanoa... Kuinkas kävikään ;) Syksyks oikein passelit ja saa vähän edes pituutta tähän lyhyeen varteen. Eksyppä vain uudemman kerran sinne kaupoille ;)

      Poista
  2. Miten meni haastis? :) Ihania paitoja oot löytänyt! Arki alkaa meillä Valtterin kanssa, että mua jännittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omasta mielestäni tosi hyvin ja sain kutsun tekemään koelaikkauksenkin. Senki kävin jo tekemässä ja sain paljon kehuja. Lupasivat nyt alkuviikosta ilmoittaa miten kävi. Hakijoita oli paljon.... :) Tsempit sinne, eiköhän teilläkin ala uudenlainen arki rullaamaan hienosti!

      Poista
  3. oioii miten kivoja vaatteita !! :)

    VastaaPoista