lauantai 31. elokuuta 2013

Parturissa

Tuntuu jotenkin todella hankalalta kirjoittaa, kun olen viime aikoina ollut niin säällittävän laiska blogin suhteen. Turhaa alan selittelemään miksi on ollut niin hiljaista, koska ei sille mitään kunnollista syytä ole. Elämä vaan tuntuu olevan tällä hetkellä todella hektistä ja kiireistä. Yritän myös ottaa vielä kaiken irti siitä, että saan viettää aikaa kotona Eliaksen kanssa.

parturin penkissä
Viime viikko tutustuttin päiväkotiin, ja tällä hetkellä olen sen aloituksen suhteen luottavaisin mielin. Oma työn aloitus jännittää ehkä jopa enemmän, kuin Eliaksen hoito. Toki sekin jännittää, mutta luulen minun olevan se jolle se on kovempi paikka. Viime viikolla sain myös suoritettua sen autokoulun kakkosvaiheen pois alta, ja se on pyyhittynä kalenterista. Mitään sen erikoisempaa emme kai ole tehneet. Oltu kotosalla, nautittu, leikitty ja ulkoiltu. 

Uuden arjen alkua on pohjustettu sillä, että vaatteita on saatu nimikoitua ja Elias pääsi tänään ensimmäistä kertaa parturiin. Itse siis kotona tottakai parturoitiin. Se oli haastavaa, mutta siitä selvittiin (oli selviydyttävä) kymmenessä minuutissa. Sen enempää ei herra pysynyt aloillaan. Ensimmäinen hiuskiehkurakin taltioitiin vauvakirjan väliin... :) 

Parturoinnin jälkeen vielä hetken aikaa oli ärsytystä ilmassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti