tiistai 20. elokuuta 2013

Kiitävä aika

Miten tämä aika juokseekin näin siivillä. Perjantaina olimme vanhempieni luona "vahtimassa" pikkusisaruksiani, käytännössä siis kaverina vaan, sen verta isoja ne jo on. Touhuttiin pihalla ja Elias pääsi taas kaahailemaan mönkijän kyytiin ja pomppimaan trampoliinille. Ne ovat huippujuttuja aina mummolassa. Lauantaina sen sijaan mä lähdin pitkästä aikaa tyttöjen kanssa viettämään iltaa ja oli ihan tosi kivaa! Siitä onki aikaa, kun ollaan oltu koko porukka kasassa. Sunnuntaina kyläiltiin ympäriinsä ja käytiin hakemassa meille uudet rattaat. Niistä lisää myöhemmin.


Eilen meillä oli Eliaksen tulevalla päiväkodilla tapaaminen johtajan kanssa. Taisi se keskustelu olla jollain palvelusopimus keskustelu nimellä. Käytiin paljon läpi kaikkia päiväkodin lakijuttuja ja sitä minkälaista Eliaksen hoito tulee olemaan. Paikka vaikutti ainakin näin alkuun ihan mukavalta. Huomenna yksi Eliaksen ryhmän ohjaajista tulee meille kotiin käymään, keskustelemaan vähän siitä minkälainen Elias on. Koko ensi viikon sitten olemmekin tutustumassa ryhmän mukana päiväkodilla. 


Eilen käväisimme sen päiväkotitapaamisen jälkeen Jumbossa vähän ostoksilla. Nyt alkaa Eliaksen välikausi olla pikkuhiljaa kasassa. Toiset rukkaset vielä haluan ja ne toiset kurahousut on vielä ostamatta, mutta niillä ei ole kiirettä. Haalari tosin on edelleen vielä matkalla, samoin kengät. Ne meinaan tilasin eilen netistä, koska yhtiäkään hyviä ei löytynyt oikeassa koossa. Pipoja samoin tilasin netin välityksellä ja niitä odottelen saapuvaksi. Samalla ostosreissulla löysin meidän olkkariin kaksi aivan ihanaa sohvatyynyä ja totesin ettei ne sovi meidän maailman rumimpiin verhoihin, mutta ne olisi saatava niin päätimpä ostaa sitten uudet verhotkin. Ihan uutta ilmettä tuli! Esittelen teille nämä ihanat kodin jututkin, jahka yhdet teettämäni taulut saapuu ja saan ne seinälle.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti