torstai 15. elokuuta 2013

Kuulumisia

Voisi olla korkeaaika taas kirjoitella vähän niitä tavallisia kuulumisia!

Meille kuuluu oikeastaan todella hyvää. Asiat alkaa olla syksyä ajatellen järjestyksessä. Olen saanut irtisanottua itseni vanhasta paikasta, uuden työsopimuksen kirjoitus on huomenna, Eliaksen hoitopaikka varmistui päiväkodista johon ensimmäisenä toivoimme ja kaikki verokortit sun muut viralliset paprut alkaa olla järjestyksessä. Voin jo melkein huokaista siis helpotuksesta. Yksi asia, joka täytyisi vielä nyt syksyllä hoitaa pikimmiten, on autokoulun kakkosvaihe. Siis miten ihmeessä mä oon voinu vaan unohtaa koko asian!! Mulla menee ajokortti vanhaksi syyskuun lopussa, alkaa sen kanssa siis tulla kiirus.


Toissapäivänä olimme Jumbossa shoppailemassa ja Eliaksella alkaa olla nyt aika hyvä määrä vaatetta taas kaapissa. Vielä tarvitsee ostaa muutamat yökkärit, sukkia ja sukkiksia. Sitten taidammekin pärjätä näillä vermeillä. Välikausivaatetus on aiheuttanut vähän päänvaivaa. Nyt on kuitenkin takki jo hankittuna ja puvun pitäisi olla matkalla. Suurimmat siis pois alta. Housut, toiset kuravaatteet, kumisaappaat sekä lenkkarit/vk-kengät tarvitsee vielä metsästää ja sitten muutamat hanskat ja hattuja. Ne uskon kuitenki löytäväni paljon helpommalla, kuin esimerkiksi haalarin. Meidän tulevan tarhalaisen reppu ja sisätossutkin ovat tulleet ja enään olisi tilauksessa jotain nimikointitarroja. Sitten alkaa sekin puoli olla hoidossa. Näistä aiheista kirjottelen enemmän kun kaikki saapuvat kotiin asti.


Mitenkäs sitten itse päähenkilö Elias jakselee? Eliakselle on nyt kesän aikana tullu valtava määrä hampaita lisää. Tai no valtava ja valtava. Neljä postihammasta on jo komeina suussa ja niiden lisäksi neljä alhaalla ja neljä ylhäällä. Tällä hetkellä herra taitaa tehdä niitä kovalla rytinällä lisää, koska pari viime päivää on ollut tosi kiukkuisia. Ruokakaan ei oikein maistu. Vaikka ne hampaat kiusaa niin Elias on niin reipas ja iloinen poika, että joka päivä saa kyllä todeta kuinka onnellinen ja ylpeä sitä saakaan olla. Pääasiassa saan kuitenkin ikuistaa kameraan iloisia hymyjä ja naurahduksia ja onnellisia leikkihetkiä.

Mitä teille kuuluu?

4 kommenttia:

  1. Kuulostaapa kivalta :) Pikkutyypeillä on saman verran hampaita suussa! meilläki niitä on nyt tullu oikee rytinällä :) ja ollaan säästytty hammaskiukulta yms! Eli ei mitäääään oireita uusista hampaista, jess!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonni! :) Meilläkään ei noista neljästä poskihampaasta tullut mitään, mitä ihmettelen suuresti! Mut nyt epäilen et tekee noita kulmahampaita ja ne kiusaa :/ Voi kyllä toki kiukut olla jostain muustakin.

      Poista
    2. Okei! Joo, ei nuista ikinä tiedä mikä niillä on kun kiukkuaa :D

      Poista