sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Stressiä

Stressin määrä on tämän äidin pääkopassa tällä hetkellä melkoisen suuri. Miksi?

Hoitovapaani loppuu 31.8, jo kuukauden kuluttua. Olenhan mä sen tiennyt alusta asti, mutta että se tuli näin pian? Haikeeta, hullua, ihanaa, kauheaa ja kaikkea siltä väliltä. Itse työelämään paluu mua ei stressaan, vaan se etten tahtoisi palata vanhaan työhöni. Olen nyt ahkerasti etsinyt uutta työtä. Omalta alaltani, mutta työllisyystilanne tällä hetkellä on mikä on, niin heikolta näyttää toistaiseksi. Eniten stressaava asia on kuitenkin se, että sain tehtyä päivähoitohakemukset vasta viime viikon perjantaina. Siis 3kk myöhässä?? Oi miten mä olen näin tyhmä.. Tiesin kyllä varsin hyvin, että pitää hakea ajoissa ....mutta jostain syystä olen vaan yrittänyt välttää edes ajattelua koko asiasta, että palaan töihin ja Elias menee hoitoon. Pelkään kovin, ettei hoitopaikkaa heru meille ajoissa. Mitään vara suunnitelmaa ei ole, joten pulassa sitten ollaan. Ehkä kaikki selviää ajallaan.

Rakastan tätä kotona oloa ylikaiken ja haikein mielin jätän kotiäitiyden taakseni. Siitä huolimatta odotan sitä myös kovasti. Ihanaa olla välillä myös joku aivan muu kuin äitihahmo, ottaa taas vähän erilaista otetta elämään, uudenlaisia haasteita ja vastuuta ja sitä rataa. Toki myös taloudellinen korotus kutkuttaa kovasti.. Salaa olen jo suunnitellut listaa mihin aletaan sijoittelemaan, hupsista ;)


Viikonloppu meni mukavasti mökillä helteistä nauttien ja ensi viikollekkin on ohjelmaa tiedossa. Tarkoitus olisi käydä varaamassa kirppispöytä ja roudata myytäväksi Eliaksen pieniä vaatteita ja ehkä vähän omianikin pois nurkista kuleksimasta. Silittämistä ja hinnoittelua siis tiedossa. Sen lisäksi olemme luvanneet mennä kummitädilleni kylään, ja keskiviikkoisin olemme alkaneet käydä koko perheen voimin uimahallissa. Loppuviikon suunnitelma on vielä vähän auki, mutta ainakin aion ottaa itseäni niskasta kiinni tämän rennon laiskan kesän jälkeen ja palata kuntosalin ja lenkkeilyn pariin!

Kokemuksia kuulisin mielellään, kun tälläinen pikku taapero aloittaa päiväkodin!? :)

3 kommenttia:

  1. Moi ! Ostin sulta sen toppapuvun tänään ja googlettelin siitä äsken vähän tietoja mun blogitekstiä varten ni kappas vaan johan oli tutun näköisiä kuvia googlessa =)

    Kiitos vielä, haalari on U P E A !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska sattuma että tänne löysit ja kiva että pidit haalarista! :) Onhan se kyllä hieno, ja meillä ainakin piti tosi hyvin lämpösenä kovemmillakin pakkasilla. Mäkin ehdin jo nopeasti sun blogia vilkasemaan ja täytyyhän sitä alkaa seurailemaan :)

      Poista
  2. Ps. Jään kyllä varmasti seuraamaan sun blogia, meillä tuntuu olevan aika samanlainen tyyli =)

    VastaaPoista