perjantai 23. elokuuta 2013

Kodin uutta ilmettä

Tässä teille hieman esittelyä meidän olohuoneen uudesta ilmeestä. Aikaisemminhan meillä oli sellainen purppuran värinen matto, samoin verhot ja pari samaan värikastiin sopivaa koristetyynyä. Mua suoraan sanottuna oikein ällötti jo ne värit. Yöks yök yök, liian raskasta ja tunkkaista. Olin luvannut ja sopinut M:n kanssa, etten tähän asuntoon ostaisi enään mitään uutta, koska oman asunnon etsintä on kokoajan käynnissä. Emme siis voi tietää koska oikea astuu eteen ja pääsemme laittamaan ihan ihka omaa kotia.

Olemme nyt kuitenkin päättäneet, että etsimme asuntoa rauhassa, emmekä kiirehdi. Alkukesästä teimme jo pari asuntotarjousta, mutta luojan kiitos emme hyväksyneet vastatarjouksia. Olisimme jo nyt katuneet niitä. Parempi siis nyt katsella rauhassa vaihtoehtoja läpi. Tämän päätöksen myötä halusin tästä asunnosta edes vähän mieluisamman, ja sain luvan kanssa ostaa jotain pientä. 

Hemtexistä löysin alla näkyvät kaksi ihanaa sisustustyynyä ja niistä syttyi samantien inspiraation poikanen. Yksinkertaista, mustaa, valkoista ja harmaata. Saman puljun sisältä etsin meille sitten uudet verhotkin. Olin kaavaillut kokonaan valkoisia verhoja, mutta jostain syystä katseeni iskeytyikin paneeliverhoihin. Niissä valkoinen ei jostain syystä näyttäny kivalta ja päädyimme yhdessä mustaan ja harmaaseen, jotka kävivät parhaiten näiden tyynyjenkin kaveriksi. Kun sain verhot ripustettua ja tyynyt paikalleen, sekä raahasin varastosta valkoisen maton kehiin kävi mielessäni, että nyt olisi hyvä hetki teettää pari Eliaksen 1v. kuvaa seinälle, joka huutaa tyhjyyttään. Tuotteet tuli nopeasti Ifolorilta ja samana päivänä kipaisimme Ikeasta sopivat kehykset. 


Nyt olen taas hetken aikaa edes vähän tyytyväisempi kotiimme ja jaksan ehkä vielä hetken odotella sitä oman kodin laittoa. Verhot tosin kaipaavat minilyhennyksen ja painot, sen verran vinksallaan roikkuu....
Melkein ehdin jo huijata. Keittiön puolelle haluan ehdottomasti vielä maton. Kuten olen ennenkin maininnut, en voi sietää näitä lattioita. Eli mattoa lisää peittämään tota kauheutta. Joku mustavalkoinen matto on hakusessa. Ikeasta ei löytynyt sopivaa, koska matto ei saa olla kovin iso. En osaa vielä päättää, että haluanko vain sellasen käytävämaton kokoisen kaistaleen pöydän ja jääkaapin väliin, vaiko ruokapöydän alle isompi kokoisen maton. 

Tälläistä tällä kertaa, nyt valmistaudumme viikonlopun viettoon! :)
Mukavaa viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

  1. Noi tyynyt on ihanat!! Kuolasin samoja viikko siitte jumbossa, mut rahottaja ei suostunu. :( olis käyny niin hyvin meijän beatles-tauluunki.. ;) pakko ehkä kuitenki käydä ne kotiuttaa jossaki vaiheessa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jumbon hemtexillä kuulemma torstaina alko joku kampanja et kaikesta -25% kantiskortilla ;) ja se kortti on ilmainen. Mäki kyllä heti sanoin miehelle että pakko saada!

      Poista
    2. Eikä! Sinne varmaan huomenna siis suunnattava! Kiitos vinkistä! :D

      Poista
  2. Hyvältä näyttää! :) ja toi lattia ei ole mitenkään paha. Tai siis vois olla pahempikin :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) no joo ei se niin paha ole kuin vois olla, kun on kuiteski siistissä kunnossa eikä mikään trjön vihree =D mutta mulla on joku hirvee kammo näitä muovimattoja kohtaan... :D

      Poista