tiistai 22. tammikuuta 2013

Vaatetta tarjolla!

Pakko tännekkin hieman mainostaa!
Myynnissä iso siisti vaatepaketti pienelle pojalle! Muuton alta pitää saada pois, kun ei ole tilaa säilöä :(


http://www.huuto.net/kohteet/vaatepaketti-pienelle-pojalle-iso-ei-hv/252538118

Edit: Korjataan nyt vielä tähänkin: Eli ei meillä uffille mitään vanhoja rikkinäisiä rääsyjä heitellä sentään. Hyviä käyttökelpoisia vaatteita sinnekkin menee! Sellaiset rääsyt lentää roskiin jos niitä olisi :) Kuulosti näin jälkeenpäin siis kovin karulta tuo ilmaisu "epäsiisteistä" vaatteista kun Jenni siitä mainitsi! :)

5 kommenttia:

  1. ohhhoh ei hintavarausta?? eikös se tarkota sääntöjen mukaa et jos tulle vaan yks huuto eli 6 euroa, niin sun on myytävä noi sillä hintaa...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, juurikin näin se menee :) Itseäni inhottaa ylikaiken kun lähen kaikilla kirppareilla ja etenkin netissä hinnat on vedetty pilviin ja unohdetaan kokonaan se kierrättämisen ilo! Mielelläni mä laitan edullisesti hyviä vaatteita eteenpäin, kun meillä ei ole niitä mahdollisuutta säilyttää.

      Poista
    2. Toki saisin noista varmasti enempi kun yksittäin esimerkiksi myisin, mutta rahan teko ei ole tässä nyt ideana! vaan löytää vaatteille uusi käyttäjä! :)

      Poista
    3. Ihana asenne, Ansku! liian usein näkee sellaisia, jotka yrittää tehdä mahdollisimman paljon voittoa myynneistään. Hassulta vaan kuulosti tuo lausahdus, että epäsiistit menee Uffille. Kuulostaa siltä, että sinne kelpaavat kaikki vanhat ja huonokuntoiset rääsyt :/

      Poista
    4. No joo nyt kun sinä sen sanoit niin siltähän se kuulostaa. Tarkoittaa siis sitä että jos on vähänkin enempi pientä nukkaa tai vaikka pieni tahra tms joka ei tosiaan haittaa käyttöä niin ennemmin vien suoraan sinne, kun niille löytyy varmasti onnellinen omistaja :) Vanhat ja huonokuntoiset rääsyt löytää tiensä kyllä roskiin! Empä ajatellut asiaa kirjottaessani!

      Poista