sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kuulumisia

Jos vihdoin saisin aikaiseksi kirjoitella edes jotain! Olen ollut ihan hävettävän huono bloggaajaa, mutta sellasta sattuu välillä ehkä itse kullekkin. On mulla kuitenkin jotain tekosyitäkin siihen! 

Ensinnäkin ei olla juurikaan oltu kotona, ollaan reissattu missä milloinkin kylässä. Toisekseen, me muutetaan! Ei ikävä kyllä vielä omaan, mutta viereiselle paikkakunnalle vuokralle. Asunto on viisi neliötä pienempi ja siellä on mun aina kammoksuvat muovimatot lattioissa, mutta siinä on niin monta hyvää puolta, että päätettin se ottaa ja muuttaa. Siinä on oma SAUNA (lottovoitto!), uudehko ja siisti talo (rakennettu -06), mukava asuinalue, kaikki palvelut lähellä (isot ruokakaupat, vaatekauppoja, tavarataloja, kirppareita yms), sälekaihtimet joka ikkunassa valmiina, avoin pohjaratkasu (keittiö ja olkkari yhdistetty), enemmän kaappi/säilytystilaa, vaunuille turvallinen säilytyspaikka (ei tarvitse raahata sisälle) ja viimeisimpänä 100€ halvempi vuokra!

Muutetaan tämän kuun aikana, luultavasti kuun viimeinen viikonloppu. Hirveesti on asioita hoidettavana vielä ennen sitä ja pakatakkin täytyy. Pitää myös tehdä kokonaan uudet kotihoidontukihakemukset, kun ne on myönnetty nyt tämän paikkakunnan mukaan.. Silti olemme muutosta todella innoissamme ja odotamme sitä kovasti! Saattaa tämä hiljaisuus kuitenkin jatkua siihen asti, että ollaan saatu kaikki järjestykseen taas. Yritän silti ehtiä jotain edes päivitellä. :)

Kummitäti oli kylässä koiran kanssa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti