maanantai 28. tammikuuta 2013

Uudessa kodissa

Hei taas! Muutto on vihdoin ohi ja kaikki tavarat on jo purettu. Täällä alkaa tuntumaan kodilta ja olemme tykästyneet tähän kovin. Hieman kolkkoa täällä vielä on, kun taulut on ripustamatta ja muutama miljoona hankinta odottelee vielä kauppojen hyllyillä. Olohuone/keittiö tarvitsee uudet vaaleat verhot ja keittiö kaipaa mattoa. Eteisestä puuttuu yksi lipasto ja sängyn päädystä ihanat sisustustarrat. Olen myös suunnitellut sellaista ihanaa kehysrykelmää Eliaksen kuvista yhdelle seinälle ja se odottaa toteuttamista. Päässä vilisee siis tuhansittain sisustusideoita! 


Viime yö oli Eliaksen ensimmäinen yö uudessa kodissa. Se meni paremmin kuin hyvin. Myös eilinen "ensitapaaminen" uuteen kotiin sujui mainiosti. Poika oli heti kotonaan ja säntäili huoneesta toiseen. Saunottiin myös eilen koko perhe yhdessä ja saunasta muodostui Eliaksen lempipaikka. Kokoajan on kova pyrkimys kylppäriin. Tänään aamulla lähdettiin Eliaksen kanssa tutustumaan vähän ympäristöön ja käppäiltiin ympäriinsä. Käytiin myös tekemässä pieni kirpparikierros. Kaikki vaikuttaa tällä hetkellä oikein kivalta ja ensiviikolla luultavasti aloitetaan muskari! 


Ihanaa viikonalkua kaikille! 
Yritän huomenna ehtiä kirjoittelemaan 8kk kuulumisia! :)

14 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä, niin pelkistettyä, mutta silti kodikasta ja harmonista! :) Tuo sohva on niin ihana!
    Koskahan mäkin saisin uudesta kodista räpsittyä kuvia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mun makuni onkin melko yksinkertainen ja juurikin pelkistetty. Jos minulla olisi 100% päätösvalta sisustuksen suhteen tässä kodissa, täällä olisi vielä paljon pelkistetympää ;) Tuo mies vaan tuppaa sanomaan myös aina oman sanansa, toisaalta hyvä niin. Ja sohvaa mekin rakastetaan, oli kyllä siinä ja siinä että saatiin se tänne sopimaan!! :D

      Poista
  2. Kivan näköistä :) Ja aivan mielettömän ihana suihkuverho ! Mistä se on? :]

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) Suihkuverho ostettiin clas ohlsonnilta!

      Poista
  3. Oi, näyttää kyllä kivalta! :] Tosi nättiä!

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. kiitos! Alkuun ajattelin että noh kyllähän tämä menettelee, mutta tykkäänkin tästä kovasti! :)

      Poista
  5. Niin kauniin yksinkertaista, mutta kodikasta! :)

    VastaaPoista
  6. Vau! Onpa siistiä ja valkoista :) Ihana uusi koti teillä!

    VastaaPoista