torstai 10. tammikuuta 2013

Kiipeilyä

Meidän viikko on alkanut oikein mukavasti! Tai melkein onkin jo taas viikonloppu. Paljon on asioita tässä hoideltu ja nyt on tämä asunto jo irtisanottu, uudet vuokrasopimukset kirjoitettu, muuttoilmoitukset tehty ja soiteltu kaikki yritykset joihin osoite ei automaattisesti päivity. Seuraavaksi pitäisi kotivakuutus siirtää sekä tehdä uusi sähkösopimus. muuttolaatikoitakin haettiin eilen iso kasa ja pitäisi varmaan alkaa jo pakkaamaan. 25.pv saadaan avaimet! Mulla olis miljoona sisustushaavetta mitä uuteen kotiin haluaisin toteuttaa, mutta tuo toinen puolisko yrittää puhua minulle järkeä, koska tuolla ei varmastikkaan tulla asumaan kuin maksimissaan vuosi... Ja minut tuntien, ne uudet sisustushaaveet eivät käy sitten enää yks yhteen kun oma koti ostetaan =D

Eliaksella ilmeni viime viikonlopulla jotain allergista ihottumaa. Emme ole varmoja johtuuko se banaanista vaiko uudesta huuhteluaineesta. Nyt ihottuma on lähes parantunut, kun nämä molemmat on otettu pois käytöstä. Testataan sitten hetken kuluttua mahtaako jompi kumpi näistä olla sen aiheuttaja. Onneksi ihottuma ei ole Eliasta itseään häirinnyt. Maanantaina vihdoin muistettiin laskea pinnasängyn pohja alas. Luojan kiitos vahinkoa ei ennättänyt sattumaan, mutta yksi aamu kun oli vessassa ja elias heräili sillä välin sängyssään, niin kun tulin takasin niin siellä se seisoskeli ja kiikku sängyn viereistä lipastoa vasten. Oli siis puoliksi sängyssä ja puoliksi lipaston päällä. Sänky on pitänyt jo pitkään laskea, kun kyllähän elias on polviseisontaan jo noussut ja se riittää siihen että tuolta sängystä pääsee tippumaan... Onneksi nyt ei sitä vaaraa ole ja vahinkoa ei sattunut.

Ja jos joku säikähtää niin nämä kuvat on otettu eri tilanteesta ja M seisoi kokoajan ihan vieressä vahtimassa ettei Elias tipu, kun minä otan kuvaa. Mutta näin herra oppi siellä sängyssä kiipeilemään!

Sitten vielä vähän laihdutusasiaa. Tästähän olen täällä kirjotellut, mutta se on ollut sellasta jojoilua painon kanssa vaan. Plaah. Nyt tein kuitenkin uudenvuoden lupauksen, että otan itseäni niskasta kiinni ja kiloista on päästävä eroon. Joululahjaksi sainkin 3kk yhdistelmäkortin kuntosalille, mitä olin toivonut.  Myös herkkulakossa olen, mitään aikaa en ole määritellyt, mutta pyrin olemaan mahdollisimman pitkään erossa herkuista kokonaan. Minulle ei sovi mikään kerran viikossa muutama karkki, koska se ei tosiaan onnistu kun niin perso makealle olen. Olen myös pyrkinyt terveellisempiin elintapoihin ylipäätänsä. Mitään diettiä en ole aloittanut, enkä aloita, mutta olen lisännyt paljon kasviksia ja hedelmiä ruokavalioon ja yritän syödä säännöllisesti. Ennen söin nimittäin tasan kerran päivässä kun ruuan tein iltapäivällä ja nälkähän oli niin kova että sitä tuli lapattua siihen malliin suuhunkin. 
Näin kymmenen päivän jälkeen olen itsestäni jo ylpeä ja jotenkin on sellainen tunne, että kerrankin onnistun. Olen nyt sen päättänyt. Harkitsen myös, joskos osallistuisin toukokuussa Naisten kymille hölkkäämään! Siinä olisi hyvä lisätavoite :)


Eilisen syömistä ja liikuntaa:

Aamupala: 1 banaana, 1 kiiwi, 1 omena ja lasillinen sokeritonta mehukeittoa
Lounas: Savulohisalaatti + juomaksi vettä
Välipala: 1 omena, 1 kiiwi ja vähän viinirypäleitä
Päivällinen: Kaksi täytettyä tortillaa (jauheliha, kurkku, paprika, tomaatti, salaatti, smetana) + lasi maitoa

Liikunta: Vaunulenkki 45min + kuntosali 1,5h (juoksumatolla 40min hölkkää, 10min soutu, 15min pyöräily ja loput lihaskuntoa)

Ps. Pahoittelut huonolaatuisista kuvista... 

6 kommenttia:

  1. Nuo sun eilisen syömiset kuulostaa niin hyvältä, että mulla alkoi ihan vatsa kurnimaan! :D Taidanki siis mennä ja syödä iltapalksi kiiviä ja omenaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä ne myös maistui ;P Hassua kun nyt kun hetken on opetellut syömään enempi hedelmiä niin niitä tekee kokoajan mieli, ja nimenomaan sen karkin sijasta!! Ihan huippua =D

      Poista
  2. tosi kiva tää sun blogi ja ihana seurailla miten Elias kasvaa! Ajattelin vain muistuttaa, että muista syömisessä kuidut! Auttaa tosi hyvin laihduttamaan ja pitää nälän pidempään poissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kiva kun tykkäät! :) Kuidut tosiaan on tärkeitä enkä niitä ole unohtanut, vaikka ne herkästi jää taka-alalle. Useimmiten syön kuitupitoista puuroa aamiaisella. Sen lisäksi myös marjat, hedelmät ja kasvikset sisältävät kuitua. Ei tietenkään niin paljoa, mutta kuitenin. Myös esimerkiksi täysjyväpastaa syön. :)

      Poista
  3. Heippa!Sulla on tosi mukavan oloinen blogi=) Mulla on 3kk ikäinen Lucas poika:) On kiva seurailla poikasi kasvua ja kehitystä=) Puet poikasi ihaniin vaatteisiin:) MIstä olet ostannut noita tähtikuviollisia vaatteita?Terveisin Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa seurailemaan! :) Nuo tähtikollarit olet ostanut lindexin fb-kirpparilta. Kaupasta niitä ei enää taida saada. Mutta kappahlissa ja lindexillä ainakin on aikaajoin mallistossa jotai tähtikuoseja!

      Poista