torstai 17. tammikuuta 2013

Mitä meille kuuluu?

Taitaa olla taas viikko vierähtänyt viime postauksesta. Ei meinaa tunnit riittää näissä vuorokausissa tai pikemminkin päivät ei meinaa riittää viikoissa.
Kiirettä siis pitää. Eliasta ei voi jättää edes sekunniksi "omien leikkien" pariin. Kun istun pojan kanssa lattialla, niin nätisti usein ajellaan lemppari puuautolla ja päästellään hassuja autoa muistuttavia ääniä, tai heitellään palikoita kilpaa. Elias on siitä ihan haltioissaan ja tykkää leikkiä. Tyhmänä monesti ajattelen, että nyt leikkii niin kiinnostunenaa, että ehdin ihan vain nopeasti käydä vaikka vessassa. Väärässä olen, aina. Heti kun äidin jalat lähtee liikkeelle niin joko Elias keksii jonkun kielletyn leikin tai sitten tulee roikkumaan lahkeeseen. Fiksu poika, kaipaa selkeesti kaveria (miten ois vaikka sisko tai veli??? <3).
Kuten fb-kuvakaappauksesta käy ilmi, niin Elias nousee tukea vasten seisomaan nyt joka paikkaan. Sieltä pinnasängystä se taito keksittiin. Tänään myös tepasteltiin ekat huterat konttausaskeleet.


 Voitte kuvitella kuinka hankalaa tämän seuran kipeän söpöliinin kanssa on yrittää pakata. Muuttoon on viikko ja kaksi päivää..... Vasta tarpeettomat astiat ja muut keittiön turhakkeet on saatu laatikoihin. Ehkä viikonloppuna saa tai pitää saada kaikki pakattua, paitsi tietenkin ne mitä tarvitaan vielä pakosti käytössä. Kylläpä tämä tästä. Ihmettelen ettei mitään stressiä ole onneksi iskenyt, niin innoissani muutosta olen! Olen jo M:llekkin höpötellyt kuinka Eliaksen mentyä nukkumaan lämmitetään sauna ja täytän sen kynttilöillä ja rentoudutaan oikeen romanttisissa merkeissä (tuo jääräpää on kyllä varmaan maailman epäromanttisin ihminen, mutta ajattelin yrittää!)... 


Myös motivaatio laihdutukseen on tallessa. 15 päivässä painoa on tippunut 3,2 kg. Salilla olen käynyt 4-5 kertaa viikkoon. Myös herkuttomuus on onnistunut ja hedelmät maistuu! Syömisen säännöllisyys meinaa taas olla vähän hukassa kun on niin paljon muuta hommaa, mutta parempi se on silti kuin ennen uutta vuotta. Ehkä muuton jälkeen saan siihenkin uuden tasapainon. MINÄ ONNISTUN!

2 kommenttia:

  1. Missähän mun motivaatio laihdutukseen on? :D Moni nyt ruvennut enemmän liikkumaan, niin kohtahan pitää siis alkaa itekki ;) Kiloja on pikkasen pudotettavana...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin se oli pitkään kateissa tai sitten se kesti viikon ja häipy.... Toivotaan että löydät myös oman motivaatiosi!! :) Mullakin on matkaa vielä lähtöpainoon ennen raskautta 9 kiloa ja siitä saa kyllä vielä muutama sen jälkeenki lähteä.

      Poista