tiistai 4. syyskuuta 2012

Tiistain touhuiluja

Kiukuttelut on jatkuneet tänään eiliseen tapaan, 
mutta on Elias onneksi jaksanut nauraakkin kun tarpeeksi on hauskuuttanut. 
Aamupäivällä poitsun toinen kummitäti tuli käymään kaffella ja rupatellessa vierähti parisen tuntia. 


 Kun iskä tuli töistä lähdetiin samalla oven avauksella hakemaan Jumbosta yhtä kastelahjaa kaiverruksesta ja samalla poikettiin H&M:lle, kun mulla oli -50% alennuslipuke vauvanvaatteisiin (olihan se pakko käyttää heti vaikka voimassa ois ollu vuoden loppuun.....). Ostettiin Eliakselle ihana villaneule ja pari pipoa mitkä maksoi vaan 1€/kpl ja yhden lapaset. Kotiintulo matkalla ajettiin Tikkurilan kautta ja haettiin sieltä toinen kastelahja kaiverruksesta. Kotona sinne soviteltiin toki uusia pipoja (Tätä tehtiin kyllä jo kaupassakin..) ja räpsittiin kuvia.


Iloinen pipon testaaja
Nyt olis vuorossa ruuan laitto, pikkumiehen ruokailu ja sen jälkeen lösähdetään koko perhe sohvalle ja katotaan salkkarit! Sit alkaakin jo meidän iltatoimet :)

4 kommenttia:

  1. Moi, kiva blogi sulla! :) Yritän löytää sellaisia blogeja joissa olisi samanikäinen lapsi kuin minullakin (synt.03-2012). Käy katsomassa blogiani ja liity lukijaksi jos kiinnostaa, olen vasta aloittanut uuden blogin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Vaikka ei ihan samanikäinen meidän poika olekaan, niin tervetuloa seurailemaan. Käyn kurkkaamassa myös sun blogia :)

      Poista
  2. Ihana tuo pipokuva! :)
    Mun blogissa on sulle Blogiäidit ruokkii-haaste :)

    VastaaPoista