maanantai 3. syyskuuta 2012

Kilometrikuulumisia

Huhhuh. Alkuun pahoittelut, etten eilen tullutkaan enää kirjoittelemaan vaikka vähän lupailin. Nyt on ensimmäinen hetki kun kerkeän ajatuksen kanssa istua rauhassa tässä koneella, kun Elias jo nukkuu. Parin päivän ajan Elias on ollut tosi kiukkunen, mikään ei ole hyvä. Ei kelpaa syli, ei keltaa sitteri, eikä kelpaa leikit. Myös tutti on tyhmä juttu. Ainut mikä on hauskaa niin kitinä. Vahva epäilys on hampaista, tiedä sitten..

Palatakseni viikonloppuun. Kameran käyttö unohtui täysin, mikä harmittaa. Perjantaina lähettii ajelemaan mökille ja lauantaina edessä oli Hartolan markkinat. Se on ollu jokavuotinen perinne, että sinne mennään. Nyt tietenkin aikaisempiin vuosiin poiketen meillä oli Elias mukana. Lähdettiin jo aamulla kymmenen jälkeen liikenteeseen ja markkinoilla vierähti nelisen tuntia. Elias viihtyi matkan ajan Manducan kyydissä mun sylissä ja hyvin viityikin. Nukkui kokoajan kun oltiin liikkeessä, välillä toki aina pysähdyttiin ja otin Eliaksen "jalottelemaan", ettei paikat puudu ihan täysin. Onglmia tuotti hieman vaipan vaihto, mutta selvittiin! Perinteiden mukaisesti muurikkaletut oli syötävä, nam. Tarttui sieltä markkinoilta jotain mukaankin. Elias sai kaksi super ihanaa ruokalappua tulevia sosemaisteluita varten, yökkärin ja talveksi sellasen apina-kypärämyssyn. Äiti ja iskä sai lähteä melkein tyhjin käsin, mukaan lähti vain kasa metrilakua (hieman olen lipsunut dieteistä sun muista.....).

Ruokalappujen kuosia!

Sunnuntaina huristeltiin kotiin ja illasta poitsun kummit tuli meille. Tilattiin ruokaa ja käytiin vuokraamassa leffa. Katottiin elokuva Reunalla ja tykättiin kaikki tosi paljon. Se oli luokiteltu trilleriksi ja yleensä en tykkää sellasista yhtään, mutta tota voin kyllä suositella.

Tänään aamulla noustiinkin sitten Eliaksen kanssa jo puol kasin pintaan ylös ja iskä oli jo lähteny töihin. Siitä alkoikin sitten kova kiukkuaminen ja päivä on mennyt yrittäen keksiä keinoja jolla saada poika tyytyväiseksi. Sellasta tämä välillä on, ei sitä kuitenkaan onnelisempi tuosta pojasta voisi olla. Pääasiassa kuitenkin saadaan katsella iloista poikaa, joka nauraa ja kiljahtelee innoissaan. Kun iskä tuli töistä lähdettiinkin hakemaan Itiksestä varaamaani pukua Eliakselle ja samalla reissulla poikettiin Prismassa ruokakaupassa koko viikon edestä. Tehtiin ruokaa, katottiin salkkarit (ihanaa, vihdoinkin ne taas jatkuu!!!) ja kylvetettiin Elias ja nyt se jo vetelee sikeitä tyytyväisenä..

Polarn o. Pyret Windfleece

Metsästin tätä pukua vaikka mistä ja lopulta sen löysin Itiksesä oikeassa koossa, kun soittelin kaikki liikkeet läpi. Olen kyllä kovin tyytyväinen vaikka käyttökokemuksia ei vielä olekkaan! Joku kiva pipo ja tumput pitäs vielä syksyksi löytää, sit olis syysvaatetta tarpeeksi. Osa talvitamineistakin on jo matkalla meille, mutta niistä lisää kun ne saapuu! :)

AINIIN, lukijoita on jo se 25 ja laitan lupaamaani arvontaa pystyyn heti kun vain kerkeän! :) 
Tervetuloa kaikille uusillekkin lueskelemaan!

12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, mäki tykästyin ;) Niitä olis ollu vaikka minkälaisia ja valinnanvaikeus meinas iskeä!

      Poista
  2. Voi että munkin hankinta listalla ois toi Popin Windfleece :) Niitä on niin ihanan värisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kans kuullut paljon hyvää, toivotaan että on hintansa väärti :) Ihastuin tohon turkoosiin täysin kun sen netissä näin ja pakkohan se oli saada ;D

      Poista
  3. Oi ihana toi windfleece ! Toivottavasti pojan kiukkuilut menee pian ohi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Toivotaan niin, tai ainakin toivon että sille löytyisi selkeä syy..

      Poista
  4. Ihana toi windfleece! :) Voi vide, mäkin oon käynyt monesti Hartolan markkinoilla kun äiti on sieltä kotoisin, mutta nyt en oo kyllä käynyt valovuosiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekkin! :) Miehen vamhemmat on myös sieltä kotosin niin sitä kautta se on perinteeks tullutkin, ihan hauska siellä on aina käydä vaikka joka vuos se tuntuu olevan ihan samanlainen.. :D

      Poista
  5. Uuu mikä windfleece!! Niin ihanan värinen :p

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana haalari :) Satuin törmäämään sun blogiin, kun netissä etsin ko. haalaria :) Mistäköhän löytäisin meillekin, osaatko auttaa? -Miia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti epäilen ettet ainakaan uutena sitä enään mistään saa :(. Ainut paikka joka sitä slloin myi oli Popin omat liikkeet, ja tämä väri oli joku erikoiserä ja sitä sai vain osasta liikkeistä. Jouduin soittamaan kokojen perään melkein koko suomen liikkeen läpi ennen kuin omani sain. Kaikkialla myös sanottiin, ettei ole tulossa lisää. Kannattaa katsella ahkerasti facebookissa Polarn o pyretin kirpparia jne, jos tulis joltain vaikka myyntiin :)

      Poista