perjantai 21. syyskuuta 2012

Shoppailuholisti(ko)?

Ihana ilma ollut eilisen ja tän päivän! Eilinen päivä meni ihan vain kotosalla. Leikkasin yhdet hiukset ja iskä kävi kahvilla. Eilen myös keksittiin Eliaksen kanssa uus TODELLA hauska leikki, Eliaksen mielestä siis hauska. Saatte siitä jossain välissä ehkäpä videota! 


 Tänään nousin itse jo reippaasti puol kahdeksan ylös, söin aamupalan ja laitoin itseni ihmisen näköiseksi rauhassa. Elias heräili vasta joskus yhdeksän jälkeen. Tarkoitus oli lähteä läheiseen leikkipuistoon yhden toisen äidin ja hänen lapsiensa kanssa, mutta tapaaminen harmillisesti peruuntui. Me ei siitä lannistuttu vaan soitettiin kummitätsylle mitäs se tänään tekee ja päivä oli vapaana, joten lähdettiin reippailemaan tonne ihanaan syysilmaan. Kahden tunnin lenkki vetästiin ja Elias veti sikeitä tyytyväisenä koko matkan! Tosin matkalla poikettiin kappahliin ja postiin, mutta niissä ei kauaa mennyt. Kotiin tultua juotiin isot kupposet kaakaota ja Elias sai toki ruuan. Seuraavaksi tarvis pakata viikonlopun kamat kasaan, meinataan nimittäin karata mökille viettämään taas rentouttavaa viikonloppua perheen voimin nyt vielä ennen talven tuloa.


Postiluukusta kolahti tänään myös kaikkea ihanaa! Ostin Fb-kirpparilta ton ihanan Lindexin jumpsuitin taas kerran halvalla ja on ihan uusi!! Se siis saapui tänään ja sitten Nellyltä saapui 3kpl noita huiveja. Sen lisäksi tänään Kappahlista tarttui mukaan noi kaksi tähtihuivia lisäksi ja ihanat punaset tennaritossut! Iskä ei tykkää yhtään kun saa kuulla että oon taas ostellu Eliakselle kaikkea, (ja postissa taitaa olla matkalla pari uutta bodyakin fb-kirpparilta....) mutta kun en vaan voi vastustaa! Onhan ne niin ihania ;)


6 kommenttia:

  1. Ihana toi ensimmäinen kuva! :D Mäkin voisin ostaa ihan uskomattomia määriä tytölle vaatteita, mutta on ollu pakko rajoittaa kun nytkin on mennyt vaatteita pieniksi ilman että on ehditty ees käyttää kun ehkä kerran.. Hiukan suloiset noi punaiset tennarit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meilläkin taitaa olla kyllä vähän liikaa niitä :D Vein tosiaan kirpparille kolme isoa ikea-kassillista Eliaksen vaatteita ja iso osa oli käyttämättömiä tai vaan tyyliin kerran pidetty ja ne oli kaikki kokoa 56 ja pari 50 :D Mäkin ihastuin niihin, oon kyllä aiemminki niitä katellu kaupassa mut nyt oli pakko ostaa ;)

      Poista
  2. Meillä on kanssa toi jumpsuit ja myöskin kirppiksen kautta hankittu! Ja samoin meiltä löytyy punaset tennaritossut ja toi punanen tähtihuivi :) Huiveja pitäis hankkia lisää kun bodyt on kokoajan kuolasta märkiä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taas taitaa maku hieman mätsätä ;) On noi kirpparit kyllä hyvä keksintö! Joo mä kans sen takia hamstrasin muutaman yksilön lisää niitä....

      Poista
  3. Aivan ihana tuo gollarihaalari!! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mustakin!! Oon nähny sitä blogeissa, mutta en lindexillä kertaakaan vaikka siellä usein käyn! Kirpparilta onneks löysin! :p

      Poista