keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Maistelua ja shoppailua

Meillä on alettu syömään velliä ja ihan pikkasen on mangososettakin maistettu! Mitään kiirettä ei pidetä kiinteiden kanssa, mutta vähän annetaan maistiaista kielenpinnalle ja pikkuhiljaa aletaan opettelemaan uusiin makuihin. Velliä sen sijaan on nyt alettu maidon seassa antamaan iltaisin ja kohta mahdollisesti ihan pelkälleen. Yöunet ovat alkaneet lyhentymään, ja joo siitä ei meille ole haittaa ei tunnu pahalta herätä aikasemmin mutta Elias selväti herää kovaan nälkään kiukkuisena ja edelleen todella väsyneenä, kun ennen herättiin iloisena ja pirteänä. Nyt on jo hieman helpotusta ollut parina päivänä kun sitä velliä on illalla annettu :)


Tänään lähdettiin aamupäivllä pyörähtämään jumbossa Eliaksen toisen kummitädin ja tietenkin itse Eliaksen kanssa, kun meille ilmeni ongelma. Ostamani Po.P:n windfleece oli ihan valtavan iso, Elias hukkui siihen, olis ollut sopiva ehkä ensi kesänä (oli kokoa 68). Mistään liikkeestä ei enään löytyny kokoa pienempää että olis voinut vaihtaa, niin myin puvun sitten eteenpäin. Tarkotus oli tänään siis lähteä metsästämään uutta pukua syksyksi, taas. Ajattelin eka ostavani samaisen windfleecen vihreänä, mutta eipä niissäkään ollut kokojan ja en jaksanut alkaa taas odottelemaan ja etsimään sopivaa. Päädyin sitten ostamaan Lindexiltä ihan tavallisen harmaan fleecehaalarin. Tai oikeastaan kummitäti osti sen Eliakselle :) Itse löysin sitten poitsulle talveksi Reiman mustat toppatöppöset ja rukkaset, yhden paidan ja pipon. Pipo oli pakko saada, kun tossa aiemmin ostettiin jo siihen kuuluvat lapaset, mutta pipoja ei silloin ollut vielä tullut. Nyt on sitten samaa sarjaa ;)



Sitten asiasta seuraavaan. Meille tarjottiin vuokralle rivitalokolmiota, ihanalta lapsystävälliseltä alueelta. Vuokrakin on aavistuksen verran halvempi kun meillä tässä nyt. Se ei kuitenkaan ole kun 4,5neliötä isompi kun tämä, joten saa nähdä miten käy. Mennään ens viikon alussa kattomaan sitä ja jos se miellyttää otetaan se toki vastaan. Epäilen kuitenki suuresti, koska neliöitä on sen verta vähän kolmioksi ja iso olkkari tarvitaan kun sohva on niin valtava :D Ja tästä "huonompaan" en halua muuttaa, ehdoton edellytys on laminaatti/parkettilattiat.... Tarkotushan meidän oli tässä asua niin kauan kun löydetään mieleinen oma asunto, mutta en mä sitä pahasti näe muuttaa vuokralle kolmioon siksi aikaa kun sellanen löytyy. Saa nyt nähdä! Olis se kyllä ihanaa jos Eliakselle sais jo oman huoneen, palan halusta päästä sisustamaan sitä ;)

Tänään illalla suuntaan helsinkiin äitin ja mun sisarusten kanssa katsomaan Elämä lapselle-konserttia. Ollaan siellä useana vuonna käyty ja musta se on aina niin koskettavaa katseltavaa kun kerrotaan niiden lasten tarinoita :( Mielelläni maksan sen lipun ja menen paikalle vaikka esiintyjät eivät miellyttäisikään, kun raha menee hyvään tarkoitukseen..

Muistakaahan osallistua arvontaan täällä, aikaa 17.9 asti!

3 kommenttia: