perjantai 1. helmikuuta 2013

Kukkuluuruu

Ensimmäinen viikko uudessa kodissa ja uudella paikkakunnalla alkaa olla pulkassa. Ainakin näin viikon jälkeen voin sanoa rakastavani tätä paikkaa ja tätä kotia. Olen itse ollut todella energinen ja jokainen päivä on ollut täysin erilainen, kuin vanhassa kodissamme. Pystymme täällä tekemään Eliaksen kanssa paljon enemmän ja ulkoilukin on huomattavasti miellyttävämpää. Kotityöt on helppo tehdä, kun näen kokoajan mitä Elias touhuilee. 

Oikeassa kuvassa näkyy Eliaksen ilme, kun alas on päästävä eikä keinoa keksitä.

Elias ei ole reagoinut muuttoon millään tavoin. Tai nyt on pienessä nuhassa, mutta uskon sen olevan tavallista kausiflunssaa. Enään ei ole paikkaa mihin Elias ei itse kiipeilisi, mutta enään ei myöskään tarvitse olla joka sekuntti pitämässä kädestä kiinni. Tasapaino ja taidot ovat sen verta jo harjaantuneet, että kömmähdyksiä ei niin paljoa enään satu. Uskallan siis rauhallisin mielin katsoa hieman kauempaa jos Elias vaikka kiikkuu tv-tasoa vasten. Elias ilmaisee hyvin selkeästi, kun haluaa alas jostain.


Tänään kävimme pyörimässä keskustassa kaupoilla. En löytänyt oikeen mitään kivaa tällä kertaa. Paitsi super hyvästä tarjouksesta sain uuden ison pullon Osiksen hiuslakkaa sekä jättipullot shampoota ja hoitoainetta. Samalla käväistiin postissa viemässä huuto.netissä myynissä ollut vaatepaketti ja pyörähdettiin me kirpparillakin. Sieltäkään ei tällä kertaa löytynyt mitään. Elias veteli koko matkan tyytyväisenä sikeitä raittiissa ulkoilmassa. Kotiin tultua aloin siivoomaan ja Elias yritti parhaansa mukaan auttaa. Kovasti olisi tahtonut imuroida ja suuttui kun lopulta minä kuitenkin imuroin. Mopille Elias räkätti täällä hullun lailla ja tuli perässä niin kovaa kun ikinä vain pääsi. Voi sitä siivotessakin siis olla oikein kivaa! Huomenna meillä olisi tiedossa M:n työpaikan järjestämä talviulkoilurieha. Toivotaan että Elias ei olisi enää kovin nuhainen ja päästäisiin menemään. :)

Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

6 kommenttia:

  1. Voi ei miten liikkis kuva, kun toinen ei pääse alas! :D Ihana!

    Uskallatko muuten kertoa mille paikkakunnalle muutitte? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä niin suloinen ja jollain tapaa se ääni niin sydäntäsärkevä, kun toinen on selvästi niin avuton eikä osaa :D

      Keravalle muutettiin :)

      Poista
    2. Joo voin niin kuvitella toisen hädän! :D

      Okei, ihan naapuriin siis :)

      Poista
    3. empäs ole edes tajunnu että asutte myös täällä päin! :) Sitähän vois vaikka joskus treffata? (:

      Poista
    4. Hehe, joo täällä Järvenpäässähän me. :)
      Niin vois! Olis hauska nähän mitä pojatkin tuumaa toisistaan, on niin samanikäiset ja samankokoisetkin! :) Laitatko mulle vaikka sähköpostia niin voidaan suunnitella :) aippahoitaa@luukku.com

      Poista
    5. Niimpä! Laitoin sulle s-postia :)

      Poista