maanantai 11. helmikuuta 2013

Arkeen paluu

Koko viikonloppu meillä meni taudista parannellessa ja olimme vain kotona. Ikinä ei olla kyllä niin lungisti otettu koko perhe. Itse en tainnut lauantaina edes yökkäristä riisuutua, heh.. 
Tänään on onneksi saatu touhuta normaaliin arkiseen tapaan kaikkea mukavaa. Miten pelkkä siivoaminenki voi tuntua mukavalta?? Oli kai hieman tekemisen puute tuolla sängyn pohjalla. Aamupäivästä suuntasimme jo ruokakauppaan ja päivällä saimme koko perheen voimin siivottua oikein kunnolla. Pyykkirumba on ollut valtava ton sairastelun jäljiltä, kun meillä sai muutama mattokin kyytiä..   


Käy ihan sääliksi Eliaksta, kun meillä molemmilla on ollut veto niin pois ettei hirveesti ole jaksanut touhuta. Myöskään ulokoilemaan ei ole päästy. Tänään korjattiin se asia ja jaksettiin myös leikkiä ja touhuta yhdessä paljon. Iltapäivästä päästiin myös ulkoilemaan ennen pimeän tuloa. Käytiin vähän keinumassa ja möyrimässä hangessa ja samalla köröteltiin rattaiden kanssa pieni kävelylenkki. Teki meille vanhemmillekin hyvää pieni happihyppely. 




Jos pitkästä aikaa mainitsisin laihdutuksestakin jotain. Urakka on edelleen käynnissä. Nyt vähään aikaan en ole salille ennättänyt, mikä harmittaa suunnattomasti.. Sen sijaan olen onneksi käynyt lähes päivittäin Eliaksen kanssa vaunulenkillä ja joka päivä pyrin myös "jumppaamaan" Eliaksen kanssa. Harrastamme hieman omaa vauvajumppaakin siis kotona! Syömisiin olen yrittänyt kiinnittää huomiota edelleen. En niin tarkasti ehkä, mutta annoskoot olen ainakin saanut huomattavasti pienemmiksi. Myös herkuttelu on ollut vähäistä. Nyt olen kyllä niitäkin sallinut itselleni ja tavoite onkin nyt opetella syömään kohtuudella. Eli vaikka vähäsen kerran viikossa. Hyvin on toiminut. Vaa'alle en hetkeen uskaltanut mennä, koska olin varma isosta takapakista. Yllätyin kuitenki positiivisesti ja suunta on ollut nyt kokoajan alaspäin. Marraskuusa on tippunut paino nyt -6,5kg. (Vatsataudin tiputtamia kiloja en tähän laskenut, koska ne tulee takasin kun saa taas ruokahalun kunnolla takaisin :p) 
Matka tavoitteeseen on vielä aika pitkä, mutta uskon onnistuvani siinä! Olen sen päättänyt! :)

4 kommenttia:

  1. Siis taudin jälkeen musta kans siivoaminen oli ihan parasta!! :D heti kun olo salli, niin kuurasin koko asunnon lattiasta kattoon, ah kun teki hyvää! :D

    VastaaPoista
  2. haha! :D Ehkä sitä vaan automaattisesti halus karistaa kaikki pöpöt kunnolla pois tai jotain :D

    VastaaPoista