maanantai 25. helmikuuta 2013

Lomailua

Hei taas kaikki! Palasimme super mahtavalta ja ihanalta lomareissulta lauantai-iltana. Voi kun lomaa olisi voinut jatkaa vielä toisenkin viikon, ei olis haitannut kyllä yhtään! 

Jännitin pitkiä automatkoja todella paljon, koska Elias ei ole mikään auton rakastaja... Ne menivät kuitenkin paremmin kuin hyvin. Poika veteli normaalit päikkärit tuttuihin aikoihin ja muuten oli nätisti hereillä. Pysähdyksiä toki tehtiin normaalia enemmän, että saatiin syötöt hoidettua ja Eliaski pääsi jaloittelemaan. 

menomatkan pysähdyksiä

Mitäs me sitten viikon aikana touhuttiin? Ainaskin ulkoiltiin todella todella paljon. Joka päivä tuli monta tuntia oltua pihalla. Aurinko taisi paistaa joka päivä ja pakkanenkin pysytteli alle 10 asteen.
Laskettiin pulkkamäkeä (sekä pulkilla, että sellasella jättireellä), tehtiin kävelylenkkejä vaunujen/pulkan kanssa, ajettiin moottorikelkoilla, pilkittiin, lämmiteltiin nuotiolla, syötiin HYVIN, minä kävin Rukalla laskettelemassa, oltiin husky-ajelulla, käytiin katselemassa poroja ja kaikkea muuta mukavaa! 
Sisällä leikittiin, pelailtiin korttia, lämmitettiin takkaa ja saunottiin paljon. 
Yhtenä iltana laitettiin Elias nukkumaan ja lähdettiin hohtokeilaamaan ja viettämään mukavaa iltaa (äitini jäi toki mökille Eliaksen kanssa). 

Eliaksesta näki, kuinka myös hän nautti lomasta. Kokoajan oli paljon ihmisiä ympärillä ja sai kaiken huomion. Elias miltein suuttui, kun jouduttiin välillä tulla sisään lämmittelemään. Selvästi herra myös innostui lumesta ja hienosti konttasi hangessakin ja tutkiskeli lunta. Eikä ollut moksiskaan vaikka naamaakin välillä sai osakseen hangessa. Taitaa olla tuleva hurjapää, kun kaikista hauskinta oli ajaa moottorikelkalla (istuttiin reen kyydissä perässä) ja jyrkkä pulkkamäki isin sylissä laskettuna oli huisin hauskaa myös! Husky-ajelulle ei uskallettu Eliasta ottaa, koska matkalla tehtiin kuskin vaihto, (minä myös putosin reen kyydistä...... :D) jolloin Elias olisi joutunut jäädä yksin rekeen hetkeksi makaamaan.

Mutta nyt kuvat puhukoon puolestaan!










Viimeistään huomenna on luvassa Eliaksen 9kk postausta! Tänään se tuli täyteen ja härreguud, kolmen kuukauden päästä meillä juhlitaan jo 1-vuotiasta miestä!

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä! Olette päässeet kokeilemaan vaikka mitä kivaa :D Meillä on myös reissu kuusamoon edessä. Pitkä ajomatka jännittää kyllä kaikista eniten..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa se myös oli! :) Mihin päin Kuusamoa te menette? Mäkin oli siis aivan varma että automatkat on yhtä huutoa, kun Elias ei tosiaan viihdy enään autossa mutta olin suoraan sanottuna järkyttynyt miten hyvin ne meni :D Toivotaan teillekkin parasta!

      Poista