torstai 14. helmikuuta 2013

Prinsessoja prinsseineen

Ihanaa ystävänpäivää kaikille! <3

Me ei olla ystävänpäivää tänään vietetty mitenkään erikoisissa merkeissä. Tai no. Aamupäivällä Elias meni isomummolaan muutamaksi tunniksi hoitoon ja mä pääsin ihanien töiden pariin. Nämä lukiolaiset tanssivat tänään vanhat (tanssivat kyllä huomennakin) ja minä pääsin tekemään kampausta ja meikkiä. Ammatissani lempityötäni on ehostus/maskeeraus. Suuren suuri haaveeni olisi joskus työskennellä teatterissa tms. toteuttamassa näytös meikkejä/maskeja ja kampauksia. Ihanasti piristää tehdä välillä töitä, mistä nauttii kovasti. Vaikka on tämä kotiäitinä olokin ihan mahtavaa!

Kampaus ei ihan pääse oikeuksiinsa kuvissa, varsinkaan ilman pukua mutta ei se mitään. Upea neitokainen silti! 

M:n tultua töistä lähdettiin hakemaan Eliasta kotiin ja jäätiinkin samalla mummolaan syömään ja saatiin jälkkäriksi ihanaa viinimarjapiirakkaa. Sain myös ihanan vaaleanpunaisen tulppaanikimpun. Piristää kivasti kotia näiden synkkien ilmojen keskellä! 

Mulla ois viime aikaisia ostoksiakin esiteltävänä, mitä aiemmin jo lupailin mutta en ole ihan varma ehdinkö enään huomenna, kun lauantai aamuna lähdetään sinne reissuun. Ajattelin kuitenkin yrittää.
Musta olis joskus kiva kirjottaa teille jostain muustakin kun arkisista asioista, otan mielelläni siis ehdotuksia vastaan jos teitä kiinnostaa jotain muuta lueskella välillä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti