torstai 14. maaliskuuta 2013

Toimintaa

Tästä viikosta on tainnut päivät kadota. Huomenna alkaa jo taas viikonloppu, en käsitä miten se on mahdollista! Ollaan touhuttu kyllä niin paljon, että kai sen ajan on syytäkin mennä nopeasti. 

Siellä näkyy vähän Eliaksen vinkkelit hampaatkin

Maanantaina olimme Katjan luona moikkaamassa vähän vauvakavereita, tiistaina saimme Anun ja Kaarlo pojan meille leikkimään, eilen vietimme kotipäivää ja aikaa kului siivoamiseen ja ulkoiluun. Mukavaa tekemistä on siis ollut ja energiaa on riittänyt - niin äidillä kuin Eliaksellakin! :) 
Kohta suuntaamme aamulenkille Eliaksen kanssa ja saamme seuraa tästä naapurista. Elias nukkuu samalla päiväunet ja sen jälkeen lähdemme Hoploppiin. Saa nähdä mitä Elias tykkää, vaikka hirvesti siellä ei näin pienille vielä mitään ole. Sinne saamme seuraksi maanantaisia vauvakavereita. Illalla mulla onkin sitten piloxing tunti ja tämä päivä olis pulkassa. Viikonlopulle ei vielä ainakaan ole erikoisempia suunnitelmia, mutta luultavasti otetaan vaan rennosti ja ollaan.



Aloitin eilen Jillianin 30 day shredin. Kyseessä on siis kuukauden kestävä päivittäinen jumppaohjelma, joka kestää kerrallaan 30minuuttia. Kolme eri leveliä ja nyt aloitettiin tasosta 1. Yksi taso kestää aina kymmenen päivää ja siirrytään seuraavaan. Ohjelma sisälsi helppoja perusliikkeitä, mutta tuntui tehokkaalta. Myös aika meni nopeasti ja puolituntinen oli hetkessä hikoiltu. Ei siis ole laisinkaan paha homma kerta päivään toteuttaa! Käsipainot tarvitsee, eipä oikeestaan muuta.
Mittanauha ja vaaka on ollut koko tämän laihdutusprojektin kaverina ja tuloksia ne ovatkin jo kertoneet. Kerrankin tuntuu että ihan oikeasti olen onnistumassa tässä touhussa. Huippu fiilis ja motivaatio on kova. Tämän ohjelman lisäksi ja ennen tätä olen käynyt Eliaksen kanssa vähintään joka toinenpäivä 6-10km vaunulenkkejä ja 2x viikossa käyn piloxing tunneilla. Jostain syystä tällä hetkellä pelkkä kuntosali ei oikeen nappaa. Myös ruokavalio on isossa osassa tottakai ja herkut on ihan minimissä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti