tiistai 19. maaliskuuta 2013

Osa välikautta

Välikausi. Se kaikkien äitien stressin aiheuttaja? Mä itse ainakin näin ensikertalaisena olin/olen ihan pulassa asian kanssa. Tulin kuitenkin siihen tulokseen että yksi hyvä ja kunnollinen haalari, kaksiosainen puku ja yksittäinen takki. Kuravaatteet ostan vasta jos nään niille tarvetta. En kuitenkaan jotenkin usko että ne kovin kovaan käyttöön vielä pääsisi.. Voin kyllä olla väärässäkin.

Puvuksi meille valikoitui Ticket to Heavenin limenvihreä vk-haalari koossa 74cm. Puku pitää tuulta ja on hyvin kosteussuojattu. Olin ajatellut että kyseiseltä merkiltä ostaisin koon 80 tai muulta merkiltä mahdollisesti jopa 86. Tämä puku kuitenkin sattumoisin tuli käytettynä edullisesti vastaan, joten päätin ottaa riskin. Hyvä että otin, meinaan tässä on vielä hyvin kasvuvaraa ja isompaan Elias olisi kirjaimellisesti hukkunut!


M valisti mua hyvin vahvasti, että Eliakselle on hankittava nahkatakki, koska isilläkin on. Pitäisihän heidän nyt yhdessä olla tyylikkäitä kun kaupoille lähdetään. En laittanut vastaan laisinkaan vaan kävin Kappahlista sellaisen meille ostamassa, kun tuli -25% alekuponki. Otin koon 80cm ja kokeilimme sitä jopa kaupassa, näytti todella reilulta. Nyt kotona kuitenkin kun uudestaan sovitettiin, niin se on nyt juuri sopiva ja vähän jännittää että jää heti pieneksi tai alle ei mahdu mitään hupparia tms.


Vielä hankintalistalla olisi joku kiva kaksiosainen puku, fleecehaalari vk-puvun alle viileämpiä kelejä varten sekä kaikki asusteet. Kengät on seuraava joka tuottaa kovasti päänvaivaa. Elias ei vielä kävele, mutta en usko että siihen ihan kauheen kauaa enää aikaa menee. On varmaan siis loppukeväästä ajankohtainen asia jo viimeistään. Nahkatakin kaveriksi tarvitsee kyllä ehdottomasti jotkut kivat komistelu kengät.. Olemme ensiviikon loppuna lähdössä poikkeamaan tallinnassa ja katson josko sieltä löytyisi jotain kivaa :) Siitä reissusta myöhemmin lisää!

6 kommenttia:

  1. Oooh, ihana puku!! Mää kattelin kans tuota samaa, mutta me ostettiinkin reimatecin raitahaalari :) Meilä on listalla vielä kumisaappaat ja parit lapaset.. Ensikertalaisena todellakin hankalaa miettiä näitä asioita kun ei tiiä asiasta mitään :D mua tää vk-vaatetus on stressanu hulluna :D onneksi meillä on kohta kaikki hankittuna ja voin olla huoletta sen asian suhteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt voi onneks jo huokasta helpotuksesta kun suurimmat on jo hankittuna ja on suunniteltu mitä vielä pitää hankkia! :D Mutta on kyllä ollu hankalaa!! Tiedän se po.pin oranssi taki on niin ihana, siitä oon kade ;)

      Poista
  2. Kiva toi vk-haalari! Ticketin puvut on tosi reiluja, niissä kannattaaki kuulemma ottaa aina pienempi koko :) Munkin on pakko saada Eemille nahkatakki! Ostin kyllä fb-kirppikseltä yhden Lindexin beigen kevättakin kauppatakiks, mut onhan nyt pojalla oltava musta nahkatakki niin kuin äitilläkin :) Samaten jotkut tennarit olis kivat ja hennesillä on yhet hyvän näköset ruskeat, jotka on pakko saada :)

    Mulle on kanssa vk-vaatteet tuottaneet päänvaivaa, kun ei tosiaan ensikertalaisena ole hajua, että mitä vaatteita on hyvä olla. Meillä on 86 cm kappahlin vk-puku, 86 cm lindexin softshell takki ja H&M:n ulkohousut, mutta veikkaan että noi ulkohousut ei paljoa vettä/tuulta pidä. Oon miettinyt, että oliskohan Lindexin fixin ulkohousuista mihinkään :) Asusteita uupuu meiltäkin ja toisia kenkiä mietin. Ostin yhdeltä kaverilta Vikingin kengät, mutta ne on vähän turhan reilut vielä Eemille täksi kevääksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tosiaan on nyt talvella ollu käytössä ticketin toppapuku kokoa 74 ja se alkaa käymään pieneksi Eliakselle. Näyttää kyllä samankokoselta ton vk-haalari rinnalla, mutta kai se jotenkin pienentää sitä kun on niin muhkea? :D En tiedä..
      Joo tennarit mäki halua ehdottomasti! Ainaski Kappahlin vk-housuista oon kuullu tosi paljon positiivista ja on kuulemma laadukkaat, tais olla eri värejäkin tarjolla :)

      Poista
  3. Voi ei toi nahkatakki on ihana<3 Poitsulla on kyllä tyylitaju kohillaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin! :) Ja pitäähän sitä vähän ainaski olla ;))

      Poista