perjantai 8. maaliskuuta 2013

E&E

Musta tuntuu että päivät vaan vierii ohi, enkä meinaa millään löytää aikaa kirjoittelulle. Pidän tästä kuitenkin kovasti, joten aina yritän jonkun raon kehitellä. On meinaan sellanen täystuho nykyisin tuo poika, että silmät todellakin saa olla joka puolella kehoa.....

Mutta asiaan. Tänään me vuorostamme suunnistettiin Niinan ja Eelin luokse kyläilemään. Pieni jännittävä seikkailuretki tehtiin, että perille päästiin mutta helposti se lopulta kävi. On nuo pojat kyllä vaan suloisia touhottajia keskenään ja selvästi nauttii samankaltaisesta seurasta! Viimeksi molemmat poitsut oli hieman kiukkutuulella, mutta nyt oli ihan toinen ääni kellossa. Oli oikein kivaa taas treffata :)
Kuvat puhukoon tällä kertaa puolestaan:








Illasta M vei mut Kiinalaiseen syömään, vaikka vastustin sitä viimeseen asti päällä olevan erittäin tiukan dietin takia. Mutta kun se vaan vaatimalla vaati, kerta kaupastakin oli kukat muka loppu. Onhan se toki ihanaa käydä ulkona aina syömässä.. Ja kieltämättä oli hyvää. Vastapainoksi M lupasi lähteä mun ja Eliaksen kanssa aamulla pitkälle lenkille! Annettakoon siis ehkä tämä syöminen nyt sitten anteeksi. 

Lopuksi vielä toivotuksen kaikille upeille naisille siellä ruudun toisella puolella:
AURINKOISTA NAISTENPÄIVÄÄ! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti