perjantai 22. maaliskuuta 2013

Jotain ihan muuta

Jos joskun kirjottaisin jotain ihan muuta, ihan omaksi ilokseni. Ihana mummoni oli ommellut mulle uuden upean meikkipussin. Voi kuinka tarpeeseen se tulikaan, vaikka en sitä ollut pyytänyt. Aiemmin sen virkaa toimitti joku natusan baby ilmaisnäytepussukka, joka oli ensinnäkin aivan liian pieni.
Tästä innostuneena toki putsasin kaikki meikit ja karsin turhat pois ja vanhat roskiin. Jätin jäjelle vain ne, joita eniten käytän ja tarvitsen. Siveltimet järjestin myös, mutte ne kaipaavat vielä puhdistusta. Siveltimet on hyvä pestä säännöllisesti. Ihan fairylla vaikka vaan ja huuhtelu juoksevan veden alla. Muistaa vaan laittaa vaakatasoon huolellisesti kuivumaan. On melkoisa bakteeripesäkkeitä meinaan ;)



Rakastan meikkaamista. Etenkin, kun saan meikata muita. Se onkin suuri haaveeni, että jonain päivänä voisin tehdä maskeerauksia ja ehostuksia sekä kampauksia elokuviin, näytöksiin tai vastaaviin. Sinne on pitkä matka ja se jää nähtäväksi onnistunko koskaan sinne asti pääsemään. Kun olen koulutukseltani parturi-kampaaja, opintoihini kuului olennaisesti myös ehostus. Sieltä on siis pohja tälle kaikelle. "Oikeina töinä" olen ennättänyt tekemään vasta parit häämeikit ja kampaukset, muutamat vanhojentanssimeikit ja kampaukset, sekä tavallisia juhlameikkejä. Huvinvuoksi on kyllä tullut kokeiltua vaikka minkänäköistä härvellystä ystäville :)

Omaan arkimeikkiini ei kuulu oikeestaan muuta kuin pohja, kulmat ja ripset. Harvoin jaksan vääntää rajauksia saatika mitään luomivärejä. Silloin kun on jotain erikoisempaa menoa niin saatan helposti varata jopa kaksi tuntia meikkaamiseen ja teen sen todellakin antaumuksella :D Sillon tykkään laittaa parasta ja teen erilaisia meikkikokonaisuuksia. Omistan ihan VALTAVAN määrän meikkejä, iso puukori on niitä täynnä. Ylemmässä kuvassa on kuitenkin vain ne, jotka usein pääsevät omalle ihollekkin. Muut meikit on lähinnä asiakastöitä varten ostettuja. 

4 kommenttia:

  1. Ihana pussukka! Raidat on niiiin jees! Ja pitsi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki tykkään! Ja ihmettelen miten mummo oli osannu tehdä noin tyylikkään, kun yleensä sen mielestä hienot on kaiken maailman lintukuvia sun muita... ;)

      Poista