torstai 21. maaliskuuta 2013

Laatuaikaa

Eilen oltiin Eliaksen kanssa helsingissä moikkaamassa muita äitejä lapsineen. Osa oli ennestään tuttuja ja osa uusia tuttavuuksia. Emme olleet kovin suunnitelleet tätä tapaamista ja sen kyllä huomasi. Aikamme mietittyämme, totesimme ettei lähettyvillä oikein ole mitään paikkaa mikä olisi lapsien kannalta helppo, joten päädyimme vain kahvilaan. Saimme vaunuarsenaalin parkkiin ja mahduimme kaikki pöydän ääreen, mutta yritä siinä nyt sitten pitää aloillaan 7 eri-ikäistä lasta, jotka eivät millään malttaisi vain istua. Oli siis hieman fiasko keikka, mutta ei se mitään, ensikerralla sitten! ;)


Tulevan viikonlopun olemme pyhittäneet vain ja ainoastaan meidän ihanalle parisuhteellemme. Lapsen myötä arki on muuttunut entistäkin arkisemmaksi ja Eliaksen viedessä kaiken huomion, päivän höpinät on yleensä luokkaa annatko Elikselle ruuan tai pesetkö pyllyn. Ei nyt ihan, mutta melkein. On siis luonnollisestikkin jäänyt tämä parisuhde hieman taka-alalle. Toki meillä on iltaisin aikaa ja nautimme ajasta suunnattomasti, jonka vietämme myös yhdessä perheenä. Ongelmia se ei siis silti ole tuottanut. 

Sitä kuitenkin joskus kaipaa jotain, missä voi todellakin päästä pois arjen keskeltä. Niimpä varasimme hotellin vain meille kahdelle, naapurimaastamme Virosta. Hurjaa vai mitä. Lauantaina aamusta suuntaamme laivalla merten yli ja suuntaamme hotellille, joka sijaitsee vanhassa kaupungissa. Päivän suunnitelmiin kuuluu myös shoppailua Rocca al Mare nimisessä kauppakeskuksessa ja ruokailua jossain mukavan oloisessa ravintolassa. Loppuillasta meitä odottaa huoneessa oma poreallas, pullo kuohuvaa kera suklaan ja mansikoiden. Sunnuntaina tottakai nautimme hotelliaamiaiset ja kiertelemme luultavasti vielä vanhassa kaupungissa ennen kotiin paluuta. Odotan tätä reissua kovasti ja toivon, että Eliaksellakin menee hoidossa kaikki hyvin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti