perjantai 19. heinäkuuta 2013

Viimeinen lomaviikko

Allasbaarissa jätskillä
Autoilua hotelliaulassa
pienemmässä lasten altaassa
Hotelliaamiaisella
"Käärmesuihkun" kimpussa
Kunnon mättöruokailua lomalla
Isin kanssa isossa lastenaltaassa
Ideaparkissa väsynyt shoppailija
Maanantaista keskiviikkoon vietimme ratkiriemukasta ja ihanaa kylpylälomaa Rantasipi Nokia Edenissä. Paikka oli erinomainen juuri pienen lapsen kanssa olemiseen. Kylpylästä löytyi kaksi erillistä lasten allasta, joissa oli erilaisia liukumäkiä, suihkulähteitä, leluja ja muita virikkeitä. Lämpötila sekä ilmassa että altaissa oli tarpeeksi paljon, ettei todella tarvinnut palella. Elias olisi viihtynyt altaissa aamusta iltaan, mutta välillä piti ikävä kyllä käydä syömässä ja päiväunillakin.. :) Jännitin etukäteen nukkumista hotellissa, koska käytössämme oli vain se yksi ainut tila. Jännitys oli turhaa, koska Elias nukahti alle minuutissa jokaisella kerralla, niin päiväunille kuin yöksikin. 

Tiistaina kävimme uintien välissä pyörähtämässä Tampereella ja söimme The Grill nimisessä ravintolassa. Ruoka oli ihan mielettömän hyvää ja vatsat tuli täyteen. Eliaskin sai omat ranskalaiset, suolattomina. Maistui myös pikkuherralle! Muutoin itse söimme Hotellin ravintoloissa koko perhe, Eliaksella tosin oli omat ruuat aina mukana. Aamiaiset tottakai oli automaattisesti hotellin puolesta ja siellä herkuttelimme kaikki samoja ruokia. Pitkästä aikaa voin taas kehua hotelliaamiaista, tuntuu meinaan että sen taso on laskenut monissa paikoissa, joissa olemme käyneet. Nyt ei kuitenkaan ollut valittamista ja Eliaskin söi kyllä hyvällä ruokahalulla kaikkea. Iltapuuro oli ainut "ongelma". Ratkaisimme sen kuitenkin ostamalla kaupasta Muksu kaurapuurojauhetta ja näin ollen saimme sen valmistettua hotellihuoneessa vedenkeittimen kanssa. 

Keskiviikkona hotelliluovutuksen jälkeen ajelimme Ideaparkkiin Lempäälään, joka sijaitsi matkamme varrella. Siellä vierähti viitisen tuntia shoppailessa, sekä pysähdyimme syömään Panco Villaan. Sielläkin ruoka oli äärettömän hyvää, niin kuin aina kyseisessä paikassa. Tosin siellä emme koskaan syö muuta kun burgereita. Reissun ostoksia esittelen myöhemmin.
Keskiviikkona meille pyörhäti mittariin M:n kanssa kuusi kokonaista vuotta yhdessä ja seitsemäs vuosi on virallisesti startannut. Emme sitä sen ihmeellisemmin reissussa viettäneet, mutta nyt viikonloppuna varmasti jotain teemme. Elias jäi mummun ja papan kanssa viikonlopuksi vielä mökille, kun me ajelimme tänään aamupäivällä sieltä kotiin. Meillä olisi edessä siis kokonainen viikonloppu ihan vain kaksin. Hurjaa ja samalla myös todella ihanaa. Saa nähdä mitä keksitään. Ainakin on aikaa toisillemme. En kyllä voisi onnellisempi juuri olla, rakastan tuota miestä niin mahdottoman paljon. On kyllä tainnut käydä flaxi vai miten se meni.. ;) Ja se miten ihana pojan olemmekaan aikaan saaneet <3 Tästä on hyvä jatkaa ja palata maanantaina arkeen, kun isimies palaa takaisin sorvin ääreen. Olemme viettäneet ihanan ja ikimuistoisen kesäloman yhdessä perheenä. Toivottavasti muillakin on ollut mukava kesä.

5 kommenttia:

  1. Sulle on haaste :) http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/2013/07/haaste.html

    VastaaPoista
  2. Heippa :) En tiedä mistä eksyin tähän blogiin, mutta silmiin pisti hetu teidän kylpyläloma ;) Me olimme myös Edenissä viikonloppu lomalla 19-21.7. Meillä tosin poika jäi kotiin, mikä jälkeenpäin harmitti, koska tuo kylpylä olisi ollut täydellinen paikka meidän pikku vesipedolle! Eipä tässä muuta! Ihanaa loppukesää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! Se oli kyllä tosiaan kiva pienen lapsen kanssa, mutta toivottavasti nautitte siitä ihan kahdestaankin! :) Onhan se ihanaa välillä saada aikaa parisuhteellekkin. Samoin myös teille mukavaa loppukesää :)

      Poista
  3. Voi kun toi teidän poika on niiin suloinen. Mä odotan sitä että päästään ton vauvelin kans kylpylään =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, kiitoksia! Oli kyllä ihan mahtavaa, me ei oltu ennen tota oltu edes uimahallissa joten jännitin aika paljon. Onneks kuitenkin mentiin ja nykyään käydään säännöllisesti sitten uimahallissakin :)

      Poista