sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Ry-ry-ryömitääään

Huh, viikko on vierähtänyt NOPEASTI! Eipä ole täälläkään siis päivityksiä näkynyt. Viikkoon on sisältynyt normaalien arkitouhujen lisäksi muun muassa kuntosalilla rehkimistä, joulusiivoilua, jouluostoksien tekoa, siskoni cheernäytöstä, muiden lasten hoitoa, rauhallista yhdessä oloa ja Eliaksen uuden opettelua. Tämän hiljaiselon täällä blogin puolella huomaa myös kamerasta; tyhjensin vasta nyt tätä postausta varten kameran ja kuvia on kertynyt kiitettävät 400kpl (joista valitettavasti ei ole kuin pari hassua jota täällä julkaisen, kun melkein kaikissa kuvissa on muitakin ketkä eivät halua täällä naamaansa näyttää).

 Kurkistus Eliaksen joulupukeutumiseen ja ensimmäinen avattu joululahja; Pentikin tarjoiluastia täynnä Fazerin sinistä.


Viikonloppu meni vanhempieni luona Porvoossa. Elias on ihan hurahtanut koiriin siellä ollessa. Kokoajan pakko päästä "paijaamaan". Vanhemmillani on siis kaksi koiraa, onneksi todella ihmisrakkaita ja kilttejä. Roni (kuvassa oleva koira) yrittää kokoajan antaa pusuja Eliakselle ja päästä viereen makaamaan. Itseasiassa, perjantaina kun tuonne mentiin ja Elias pääsi lattialle ja näki koiran, alkoi hän RYÖMIMÄÄN! Vihdoin täälläkin se hokattiin. Vauhti on vielä hidas ja hermot menee helposti jos kohde on liian kaukana. Nyt jo parissa päivässä on kuitenki selvää kehitystä ja kohta varmasti mennään ja lujaa. Myös konttausasentoon pyritään jatkuvasti. 

Mulla olisi hirmusesti asiaa mistä teille rupatella, mutta olen niin naatti että pakko lähteä nyt nukkumaan. Ensi viikkokin näyttää kiireiseltä, mutta yritän ehtiä päivittelemään! Joulun jälkeen onneksi hellittää ja voi ottaa ihan rauhassa taas. 

Rauhallista joulun odotusta kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti