sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Lumeen tutustumista

On ollut ihan mahtava viikonloppu. Perjantaina oltiin vaan kotosalla ja väsättiin sitä piparkakkutaloa. Lauantaina sitten patistin ton isännän poikien iltaa viettämään ja me karattiin Eliaksen kanssa mun äidin luokse tyttöjen iltaan. Eliaksen mentyä nukkumaan paistettiin joulutorttuja, juotiin kuumaa glögiä ja pelailtiin afrikan tähteä ja skibboa äidin ja mun siskoni kanssa. 
Tänään aamupäivällä suunnattiin sitten ekaa kertaa kunnolla ulos ilman vaunuja Eliaksen kanssa. Alkuun mentiin pulkan kyydissä, sitten laskettiin mäkeä (sylissä) ja tämän jälkeen vähän kokeiltiin istua ja mönkiä lumella. Voi että Elias nautti siitä ja oli hauskaa (vaikka sitä en kuviin saanut ikuistettua puhelimella). Kovasti olis herra tahtonut syödä ja maistella vain sitä lunta!




Päivällä kun tultiin kotiin, niin laitettiin piparkakkutalo kunnolla kasaan ja koristeltiin loppuun. Naurettiin yhdessä mahat kippurassa sille, miten ruma siitä tulikaan (rumat ja epäonnistuneet kohdat jätin suosiolla kuvaamatta)... Lopulta kuitenkin olemme kovin ylpeitä miten hyvä siitä kuitenkin tuli ottaen huomioon, että se on ensimmäinen laatuaan meidän tekemänä!! Koristelu oli ehkä se mikä ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä, vai miten se sanotaankaan.
Illalla vielä sitten Elias pääsi kylpyyn ja voi että sitä riemua. Jos Elias itse saisi päättää niin meillä kylvettäisiin aina ja kokoajan. Se on takuuvarma keino saada kiukku kuin kiukku karkotettua pois. Siellä polskitaan ja nauretaan niin että naapuritkin kuulee! Olis muutama ihan mahtava kuvakin meidän kylvyistä, mutta niitä en tänne halua lisätä. Tässä kuitenkin tästä upeasta tönöstä kuvia!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti