keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Iltakävelyllä

Vielä vähän perinteisiä kuulumisia. Maanantaina kun M tuli töistä kotiin, lädimme kaupoille. Ensimmäisenä suuntasimme lastentarvikeliikkeeseen ja sieltä Vauvapisteeseen. Vertailimme eri turvaistuin vaihtoehtoja Eliakselle ja siltä seisomalta teimme myös päätöksen ja ostimme penkin. Päädyimme lopulta Cypex Pallas Fix-istuimeen, joka on siis palkki-istuin. Vielä se ei käyttöön pääse, koska painoraja ei meillä täyty, mutta ainakin odottaa nyt valmiina käyttäjää. Siitä suuntasimme sitten Jumboon, josta kävimme ostamassa joulukuusen ja muutamat koristeet täytteeksi sekä kävimme syömässä. Olimme kotona vasta kahdeksalta, jolloin normaalisti on jo iltapesut tehtynä. Elias jaksoi silti hienosti ja meni nätisti heti iltatoimien jälkeen nukkumaan.

Eilen Aino oli meillä melkeen koko päivän kylässä ja saatiin vaihtaa taas kuulumiset ja juorut pitkältä ajalta. Oli kyllä mukavaa. Yläaste aikoina olimme jokaikinen päivä yhdessä, mutta nyt näemme harmillisesti paljon harvemmin, kun eri paikkakunnilla asutaan. 
Tänään on ollut perinteinen kotipäivä vain. Illasta kyllä innostuttiin lähtemään koko perheen voimin iltakävelylle tonne ihanaan pakkassäähän. Samalla piipahdimme Postissa ja mielenkiinnon vuoksi sellasessa virolaisessa elintarvikekaupassa, joka on hetki sitten tähän lähelle avattu.



Eliaksen vauhti on kiihtynyt hiumaa tahtia ryömimisessä ja nyt on tullut esiin myös ihana piirre. Aina kun Elias haluaa syliin, niin se ryömii kiinni jalkaani ja nostaa kädet ylös ja alkaa sätkimään! Tänään myös kun Elias oli ihan väsy ja pötköttelin sen kanssa olkkarin lattialla, niin ryömi mun luokse ja kiipesi puoliksi vatsan päälle, laittoi tutin suuhun ja painoi pään siihen ja jäi lepäämään<3 Voi että miten ihana. Konttausasentoa haroitellaan myös ahkerasti ja välillä pitkiäkin aikoja siinä kiikkuu, mutta kädet ei vielä kovin kauaa jaksa siinä kannatella. Hirveetä vauhtia meidän pieni vauva kyllä kasvaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti