sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Uusi alkuko? Täällä taas

Olen kirjoittanut viimeksi melkein kaksi vuotta sitten. Eliaksen ollessa vuoden ja neljän kuukauden ikäinen. En puhunut lopettamisesta tai suunnitellut sitä, en vain enään kirjottanut. Elämässämme tapahtui sillon paljon muutoksia. Palasin työelämään ja Elias aloitti päiväkodin, kaikki aika meni totutellessa uuteen arkeen.

Entä mitäpä meille nyt tänään kuuluu?

Elias täytti vasta 3-vuotta. Juhlia emme ole vielä ehtineet, kun paljon muitakin suuria muutoksia on ollut ilmassa. Tarkoitus olisi kuitenkin järjestää synttärit pojan toiveiden mukaisesti Angry birds - teemalla, ensi viikon sunnuntaina. Neuvolaankin päästään pitkästä aikaa ensi viikolla. Enemmän Eliaksesta kirjoitan omassa postauksessaan, heti neuvolassa käynnin jälkeen.


Entäs ne muut muutokset? Olemme ostaneet ensimmäisen ihan oman pienen sievän kodin Keravalta. Pääsimme muuttamaan viikko sitten. Elias joutui toki vaihtamaan myös päiväkotia ja nyt hänen ollessaan jo sen verran iso, oli muuttaminen ihan erilaista. Kaikki tuttu ja turvallinen ympärillä vaihtui kerta heitolla. Otin itse viikon lomaa ennen muuttoa, jotta pääsin yhdessä Eliaksen kanssa tutustumaan uuteen päiväkotiin. Nyt olemme viikon eläneet kuitenkin jo tavallista arkea uudessa paikassa. Viihdymme tässä kodissa kaikki ja pikkuhiljaa tätä laitamme kuntoon. Elias kyllä selvästi reagoi hieman tähän muuttuneeseen tilanteeseen ja ajoittain kaipaa vanhaa kotia ja vanhoja tarhakavereita. Eiköhän tämä tästä kuitenkin tasoitu pikkuhiljaa.

Jo pidemmän aikaa on ollut tunne, että haluan tänne kirjoittaa. Sitä en tiedä kuinka usein tai mitään muutakaan, mutta sen aika näyttää. Varmasti tulee aika paljon koti/sisustus aiheisista postauksia ja ihan meidän tavallisesta arjesta kuulumisia ja juttuja. Sitäkään en tiedä, tavoittaako tämä enään ketään siellä ruudun toisessa päässä. Jos tavoittaa laittakaan ihmeessä kommenttia niin tiedän!

Palailen toivottavasti pian! Parempien kuvien ja tarkempien kuulumisten kera :)

2 kommenttia:

  1. Täällä minä ainaki :) ! Minne päin Keravaa muutitte? Onnea uuteen kotiin <3

    VastaaPoista