sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Synttärijuhlat

Nyt on oikein onnistuneet ja mukavat juhlat takana päin. Angry birds teemalla siis mentiin. Meidän koristeluista en näköjään muistanut ottaa kuvia siinä tohinassa.. Mutta pyrin toteuttamaan teeman mahdollisimman "hillitysti". Muut koristeet olivat siis kaikki musta-puna-valko värillisiä, eli lintuja meillä ei nähty juhlapöytää enempää. Elias oli tähän oikein tyytyväinen ja hän oli niin innoissaan kakusta. Olin varma että epäonnistun pahemman kerran, mutta kyllä siitä jotain tuli, vaikkei niin kauhean siisti olekkaan.

Tarjolla oli;

- Mansikka-pätkis täytteinen kakku (angry birds)
- daim ja turkinpippuri muffinsseja suklaakuorrutteella
- mansikkaherkkis juustokakku
- hyydytetty lämminsavulohikakku
- kinkkuhyrriä
- halloumkääröjä
- popcornia ja sipsiä
- "limubaari"








Juhlioita meillä oli parisenkymmentä. Tarjottavia ei juurikaan jäänyt, kerrankin onnistuin tekemään sopivan määrän siis kaikkea. Kaikki saivat kehuja hirveästi ja omasta mielestänikin herkut olivat oikein onnistuneita. Lahjoja tuli taas hirveä määrä, mutta kaikki oli oikein toivottuja. Suurin osa kesävaatetta ja muutamia pojan itse toivomia leluja. Meiltä Elias sai lahjaksi jo oikeana päivänä todella ison setin brion junarataa ja nyt tänään hänen kauan haluamansa angry birds potkulaudan. 

Nyt lähdemme koko poppoo unten maille, kaikki olemme ihan finaalissa. Jaksaa taas huomenna aloittaa uuden viikon. Tiedossa on onneksi lyhyt viikko ja torstaina pääsemme lähtemään mökille rauhassa juhannuksen viettoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti