perjantai 12. huhtikuuta 2013

Sekametelisoppa

Mistähän sitä alottaisi.. Tuntuu jotenki tosi hankalalta tulla kirjottamaan, kun on niin pitkä väli viimeiseen kunnolliseen postaukseen. Tässä ajassa on kuitenki touhuttu vaikka mitä, niin ei oikeen tiedä että mistä sitä kertoisi. Tulee siis oikeen kunnon sekameteli soppa tästä postauksesta.
 Olen kuitenkin selättänyt nyt kaikki pöpöt tiehensä (tai lääkkeitä joutuu popsimaan edelleen ja urheilla ei saa) ja olo on taas energinen.


Pääsiäisen vietimme tosiaan äitini luona ja yhtenä päivänä ajelimme Helsinkiin. Käppäiltiin ympäriinsä, shoppailtiin ja käytiin syömässä tosi hyvässä kiinalaisessa. Pyhien jälkeen sairastuin ja vietin pitkän ajan sängyn pohjalla. Kun voimat alkoi palautua niin päästiin kiinni taas normaali arkeen, jota tälläkin hetkellä elellään. Leikitiään, touhutaan ja ulkoillaan. Elias on reipas ja iloinen ja nauttii yli kaiken huomiosta. Loukkaantuminen ottaa tosin melkoisen vallan, kun sille päälle sattuu. Alemmassa kuvassa hyvä esimerkki. Yllätin Eliaksen tyhjentämästä laatikkoa, mitä EI saa tehdä niin itkupotkuraivari loukkaantuminenhan siitä seuraa kun kielletään. Äkkiä onneksi myös laantuu ;) Ainiin ja 10kk tuli täyteen jo aika päiviä sitten, ja Eliaksen nimipäivääkin vietettiin. Elias sai nimipäivän kunniaksi vihdoin ja viimein potan ja alamme hieman tekemään tuttavuutta senkin kanssa. Elias otti joku aika sitten myös ekat askeleet ilman tukea, mutta enempää ei sen jälkeen ole näkynyt. Saa nähdä koska lähtee!



Yritin yksi aamu ottaa "asukuvaa" itsestäni, kun sovitin vaatteita, jotka ostin viron reissulta. Sieltä siis mukaan tarttui pinkit farkut, pitsipaita, kiilakorko avokkaat ja Eliakselle kengät. Helsingissä olessa ostin itselleni kolmet tennarit, parit urheiluliivit ja juoksutrikoot. 
Palatakseni siihen asukuvaukseen, niin se ei kyllä ole yhtään mun juttu. Ei vaan onnistu ei sitten millään! :D Mutta jos nyt kuitenkin vähän saisi selvää.



Mitähän vielä.. 2.4 ilmottauduin Fitfarmin kuuden viikon mittaiselle superdietille. Tottahan toki heti silloin seuraavana yönä nousi se kova kuume ja kaikki alkoi. Ei siitä onneksi lannistuttu, vaan olen nyt syönyt dietin ohjeiden mukaisesti ja tällä hetkellä mennään ruokavaliolla eteenpäin. Ensi viikolla otan varovasti lenkkeilyn kuvioihin ja salitreeneihin pääse käsiksi vasta vähän myöhemmin. Harmittaa vietävän paljon, mutta ei tälle nyt mitään mahda. En koe silti että hukkaan olisi mennyt, koska kaikki nämä tiedot ja ohjeet jää itselleni talteen. Ja nyt tässä ajassa pelkällä ruokavaliolla on painoa lähtenyt 3kg. Olo on todella hyvä ja jatkan eteenpäin hyvillä mielin! Kokonaispudotusta koko laihduttamisen aikana on tullut -10kg, vielä on pitkä matka tavotteisiin, mutta sinne muuten mennään! :)

2 kommenttia: