keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kyläilyä ja laihdutusta

Ollaan tänään Eliaksen kanssa oltu reippaita. Aamulla vedettiin puurot napaan ja lähdettiin jo yhdeksän jälkeen isomummolaan. Normaalisti menemme aina autolla, mutta nyt päätin auringon paistaessa että hitto kyllä me kävellenkin jaksetaan. Eliaksella oli sopivasti aamu-unienkin aika silloin, joten mikäs sen parempi. Pakattiin kamat kasaan ja 6km kohdalla olimmekin jo perillä. 
Leikkasin mummon ja vaarin hiukset ja leikittiin aikamme siellä. Syötiin hyvin ja viivyttelimme lähdön myös niin, että unet maittoivat Eliakselle tulo matkallakin. Hyvin meni ja äitillä on nyt todella virekeä mieli yhteensä 12km reippaan kävelyn jälkeen. Ja mikä parasta, kaloreitakin poltettiin 700! :)

Elias näki nuken ekan kerran ja pelkäsi sitä, seuraavassa hetkessä olikin sen kanssa jo hyvää pataa!


On ollut ihanaa viime aikoina kuulla paljon kommentteja "oletpas laihtunut paljon!". Itsekkin alan pikkuhiljaa erottamaan tuloksia ja kauhusta kankeana selailinkin viime kesän ja syksyn valokuvia. Olen todellakin pienentynyt, JES! Jossain vaiheessa voin ehkä hieman havainnollistaa teille tuloksia, kunhan pääsen vielä hieman lähemmäksi tavotteitani. Eilen koin yhden erittäin suuren pykälän, nimittäin yhdet vanhoista farkuistani mahtuivat päälleni!! Täällä mä hypin ihan onnesta soikeana :) Myös kaikki sormukset mahtuvat taas puristamatta sormeen.
 Motivaatio on edelleen hyvällä mallilla ja todella uskon onnistuvani. Salilla olen käynyt nyt n. 4 kertaa viikossa ja sen lisäksi tehnyt paljon reippaita kävelylenkkejä sekä pikkuhiljaa siirtynyt juoksemaan. Salilla joka treenin yhteydessä juoksen myös matolla 30minuuttia. 

Paljon tsemppiä muillekin laihdutuksen kanssa kamppaileville, asenne ratkaisee!

2 kommenttia:

  1. Ootpas ollut reipas! Mä edelleen odottelen motivaatioo.. :)

    Voi Elias, mikä ilme nuken nähtyään! Eelikin oli nähnyt tänään hoidossa ekan kerran BabyBornin ja oli kans pelännyt kuulemma!

    VastaaPoista
  2. Ehkä se sinnekkin pian rantautuu! :) joo en tosiaan tiedä mikä siinä nukessa oli niin kauheeta, pikkuhiljaa meni lähemmäksi ja lähemmäksi eikä uskaltanut koskea :D

    VastaaPoista